Tårtkalas

Usch det är helt sjukt vad jag har blivit trött nu för tiden och det har nog ni också redan märkt eftersom att jag inte gett något livstecken på bloggen sen i lördags.
Idag var det i alla fall tårtkalas x 2 på praktiken, gottigt! Helt sjukt att det är min sista vecka nästa vecka. Tiden bara springer förbi men sen ska jag njuta av mitt påsklov som jag aldrig hade när det var påsk. AH! nu blev ni allt avundsjuka va? ;) Får hoppas på fint väder också så man kan passa på att bli liiite brun till studenten. Det vore kalasbra, ser man inte ut som ett lik i den vita klänningen sen.

Just nu så ska jag ta och svara på massa fina och söta kommentarer och sedan så ska jag laga mat och efter det så ska Joakim bli min personliga langare och köpa något gottigt till imorgon.

PUSS!

Underbara lördag.

Jisses vilken underbar lördag jag har haft, jag menar.. solen skiner och det är runt 20 grader i solen. HELT UNDERBART för att sammanfatta det hela.
Dagen har bjudit en härlig sovmorgon sedan blev det en sväng på stan också där det inhandlades foundation till mig och en jeansjacka till Joakim. Sedan blev det glass vid fontänen dessutom fick jag en blomma av Joakim.
Kalas bra dag helt enkelt! 
Snart så ska jag även börja på dagens middag som kommer bestå av fläskfilé och pommes. MUMS!

PUSS!

 







 

 

 





Mys med varmchoklad.

Åh! Det är bara 10 min kvar tills hockeyn slutar då kan jag äntligen kolla på filmen som går på sexan, The Benchwarmers som är en amerikansk komedi från 2006
Gus, Clark, Mel och Ritchie har i hela sina liv levt i skuggan av sina mobbare, men bestämmer sig för att börja försvara sig själva. Tillsammans med Mels pappa Nelson bildar de det bästa juniorbaseballaget
I rollerna: Rob Schneider, David Spade, Jon Heder, Jon Lovitz, Molly Sims. Regi: Dennis Dugan.

Till filmen ska jag och Joakim mysa till det med varmchoklad med grädde. Visst blev ni avundsjuka nu? ;)
Det blir ett perfekt avslut på kvällen, eller vad säger ni?

PUSS!
















 

 

 

 

 

 

 


Blackout

Jag vaknade med världens migrän var så illa att jag inte kunde gå upprätt imorse så jag hörde av mig till praktiken och sa att jag skulle komma några timmar senare istället så att det förhoppningsvis skulle släppa lite grann. Det blev så mycket bättre att jag kunde gå upprätt i alla fall men när jag väl bestämt mig för att gå bort till praktiken så får jag en blackout och ramlar omkull så jag slår huvudet i dammsugaren, så jag blev hemma hela dagen istället. Not good men inte så mycket att göra åt saken egentligen.
Jag och min kärlek har mumsat på chokladpudding ikväll och jag har spenderat kvällen framför datorn så som Joakim har spenderat kvällen framför tven med att kolla på hockeyn annars har jag inte så mycket att berätta om dagen.

PUSS!



  PS. Mcflurry är gottigt!  

Hemmagjord pizza

Det är lördag, jag och Joakim har sovit bort nästan hela dagen. Nej men vi gick upp vid klockan ett ungefär.
Just nu är det förlängning av den där dumma hockeyn som går på femman som Joakim tvunget skulle kolla på och det var tänkt att jag skulle blogga under tiden samt svara på kommentarer men internet ville inte funka på min laptop och jag orkade inte gå och kolla om det funkade på Joakims dator så jag blev arg och somnade i soffan istället hähä! :)

Ikväll blir det i alla fall hemmagjord pizza till middag och det ska bli mumma!
Ska försöka att svara på era fina kommentarer ikväll också... eller ska i alla fall hinna med så många som möjligt.
Och nu ska jag sluta skriva massa strunt för att nu har pizza degen jäst färdigt.

PUSS!       

                                                        

















14 april

Min dag var inge vidare alls så nu är jag på dåligt humör, försökte få mig lite gladare med att spela wii men nej jag fick spänningshuvudvärk istället så nu väntar jag på att Joakim ska komma hem från skolan så jag kan gosa in mig i hans famn det får mig alltid på bra humör.
Dessutom ska han och jag vara så duktiga och tvätta ikväll också. GULDSTJÄRNA!
Hoppas i alla fall att alla söta läsare hade en bra dag och att ni varit ute i det fina vårvärdret för det har jag inte hunnit med så mycket idag.
Får försöka locka med mig Joakim på en promenix när vi tvättat klart om vi nu hinner det dvs. :)

PUSS!


Ny design... igen

Bloggen fick en makeover dvs. en ny header och så ändrade jag även färgerna på rubrikerna i menyn och på inläggen kommer komma lite små ändringar imorgon men eftersom att klockan börjar bli mycket och jag ska upp klockan sex imorgon så orkar jag inte riktigt fortsätta med det idag utan det får vänta tills imorgon.
Kvällen har bestått av att kolla på desperate housewives och lite på cougar town precis som nästan alla andra flickor spenderar sin tisdag kväll.

Nu blir det en liten kopp te och Joakim ska få tillbaka sitt internet som jag tagit ifrån honom hela kvällen hähä!
Hoppas att ni gillar den nya designen också. :)

PUSS!














 

 


Mario Cart + Bh-tvättpåse.

Shit vad det blev dålig uppdatering under helgen men jag har haft fullt upp med annat och när jag inte haft fullt upp så har jag inte haft någon ork men jag antar att ni inte dör av det, eller?
Idag har jag i alla fall blivit värsta mario cart mästaren spöade Joakim hela tiden typ. Okej jag överdrev lite grann nu, vann typ en gång av alla gångerna som vi körde, dem andra gångerna lät jag honom vinna... säger vi! ;)

Just det, är det någon som vet vart man kan köpa en sån där tvättpåse för bhar?
Jag vill nog undvika att tvättmaskinen ska ha sönder en till av mina bhar, blir nog rätt dyrt om det fortsätter så och dessutom är det skit irriterande!


PUSS!

















Ben & Jerry's!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering och att det dröjer med svar på era kommentarer men det blir så när man är sjuk. Känner mig fortfarande lite krasslig och hängig men känner att jag är lite på bättringsväg i alla fall.
Just nu är jag grymt sugen på Ben & Jerry's men det regnar massor ute så jag får överleva utan det ikväll. Helt sjukt hur god den glassen är, man blir ju helt förälskad i den hihi! :)
















Vilken Ben & Jerry's är din favorit? :)
Min är i alla fall den som finns på bilden till höger.

PUSS!


Feber osv.

Jag ber om ursäkt för kass update på bloggen. Men i Lördags så spenderade vi natten hos Joakims föräldrar och söndagen spenderade vi hemma hos hans storebror och åt grillat för första gången i år och det är alltid lika gottigt att äta det, så vi kunde absolut inte tacka nej till det erbjudandet haha! :)
Gårdagen var jag på pissigt humör så det skulle nog lätt kunnat gått ut på bloggen och det är dumt + att det var hockey så Joakim tog allt internet för sig själv!
Aja huvudsaken är att i'm back nästan i alla fall. Ligger i typ feber och har mega ont i huvudet + magen.
på grund av allt det där så var jag bara två timmar på praktiken idag innan dem tyckte att jag skulle gå hem och vila upp mig så att jag skulle vara bättre imorgon. Så min dag har spenderats i sängen nästan hela tiden så jag har inget intressant att skriva om det precis. :) 
Nu ska jag ta och svara lite på era kommentarer och krya på mig. :) 

PS. Någon annan som hunnit med att grilla det här året också ?

PUSS!








                                                 JAG VILL HA SOMMAR NU!






Påskafton + scones

Idag är det påskafton och jag hoppas att alla kommer äta mängder med godis idag.
Morgonen började för mig och Joakim vid klockan nio imorse då vi skulle gå upp och tvätta några maskiner tvätt. När vi var klara med det så gjorde jag scones till frukost. Det gick hem hos både Joakim och mig vill jag lova haha. :)
Senare idag så ska jag bege mig till Joakims föräldrar, det kan bli så att vi spenderar natten där också.
Det är ingenting som vi har bestämt ännu. Så det kommer bli segt med att uppdatera men det har ni väl förstående för, hoppas jag. :)

Så jag passar på att önska alla mina söta läsare en jätte bra påsk! :)

PÅSK PUSS!


 TITTA VILKEN LURVIG JÄKEL! Jag smälter! :)


pirates of the caribbean ikväll!

Glöm nu inte att det är pirates of the caribbean - Dead mans chest på femman ikväll.
Börjar om 20 min.
Jag ska i alla spendera kvällen med att glo på den och vid min sida har jag världens bästa Joakim! <3


 

PS. Johnny depp är snygg! Någon annan som håller med mig ? ;)

PUSS!

2 april - mega trassligt hår!

Jag och Joakim är duktiga. Vi gick upp för ungefär en timma sen. Men det var mega skönt att sova ut i alla fall för min del eftersom att jag varit så trött dem senaste dagarna så nu kanske jag orkar sitta upp till lite senare än halv tolv på natten. ;)
Idag är det långfredag. Jag och Joakim har fullt upp men ska försöka att hinna med bloggen emellanåt under dagen också.
Först och främst ska vi fixa till oss och mitt hår är som ett fågelbo! Jag orkade inte fixa till det igår efter duschen så jag somnade med halvblött hår så nu är det mega trassligt så jag antar att jag kommer stå och svära högt i lägenheten om ungefär 5 min. Aja jag har bara mig själv att skylla.
Sedan ska vi hämta ut paket, städa lägenheten och fixa med annat smått och gott!
Jag ska även hinna med att svara på alla era söta kommentarer under dagen men det blir nog inget problem med det. ;)

Någon mer som får mega trassligt hår om ni inte fixar till det någolunda efter att ni duschat?

PUSS!

vänner maraton = bäst!

Jag har världens bästa mamma hon har skickat ett påskägg till mig och Joakim ett varsitt dessutom. ;) Joakim har nästan ätit upp det han fick av henne haha! :)
Jag ber om ursäkt för taskig update men det har varit hockey på teven idag och eftersom att Joakim inte har kanal nio så fick han sitta vid datorn och kolla på matchen istället men jag hoppas att ni inte dog över det.
Men för mig så bestod kvällen av en hel del massa vänner avsnitt. Man får ju passa på att kolla när man har tillgång till alla boxarna hähä. ;)

Någon mer som tycker om vänner förresten? I love it i alla fall.

PUSS!



Första april skämt?

Det är både första april och skärtorsdag idag och för mig så betydde det att jag hade praktik från klockan 7 till 10;30. Fick gå hem mega tidigt för att det inte fanns något mer att göra men det var också för att vi hade en enklare meny idag också. Dessutom fick jag påskägg från chefen också. ;)
När jag kom hem så var Joakim hemma på lunch så vi myste lite tills båda somnade.
Sen fick han lov att gå upp och få i sig lite mat innan han skulle tillbaka till skolan och jag fick hela sängen för mig själv hähä!
Så just nu sitter jag i min ensamhet och svarar på era söta kommentarer och kollar lite smått på tven också.

Eftersom att det är första april och allt, så är det någon som råkat ut för något april skämt idag?
Om du har gjort det så berätta gärna vad det var för något som hände. :)


PUSS!
PS. jag är sugen på fäska jordgubbar just nu!

RSS 2.0