29 december

Okej jag vet att det är dålig uppgradering här, men det har varit jul och då har man inte tid med och sitta vid datorn i alla fall inte jag, och så kände jag att jag inte hade något intressant och skriva heller så det hade bara slutat med ännu ett meningslöst inlägg. ;) 
I alla fall julen firades hemma med familj + mormor. Vi spelade massa spel och myste så som det ska vara på julafton. Jag fick lite bra och ha grejer som en jätte mega stor flytta hemifrån låda (kanske dags att man ska flytta hemifrån?) och presentkort, pengar och annat smått och gott. 
Dagen efter julafton så åkte jag till min man dels därför jag inte orkat blogga något heller höhö! :) Vi har i alla fall kollat in mellandags rean och han shoppade mer än vad jag gjorde. Helt otroligt! Trodde det aldrig skulle kunna hända.
Joakim vill även att vi ska gå och handla nu och för att vi ska eller.. jag ska bli klar lite snabbare så kom han och gav mig tandborsten nu när jag höll på och blogga och nu har jag tydligen tagit för lång tid på mig för han har börjat spela xbox. Vi kommer aldrig komma iväg och handla nu och vi måste vara tillbaka innan klockan sex, för klockan sex ska jag lära ungen hur man tvättar och det var så roligt igår när vi skulle boka tvätt tid och kolla hur maskinerna funkade och så. Eftersom att Joakim ska pilla på allting så stänger han igen luckan på maskinen och eftersom att vi inte visste hur man öppnade den så fick vi vara kvar där ute en bra stund tills jag dvs. snillet av oss hittade knappen för och öppna luckan. ;) 

Nej hej och hå. Nu måste jag fixa till mig annars får jag aldrig bort Joakim från tv spelet. 

PUSS!

19 och 20 december

19 december
Jag vakna runt halv tolv och tänkte att de var bäst och gå upp innan pappa kommer upp och börja gnälla om att jag inte ska sova bort hela dagen. Jag gick ner och började kolla på sista avsnittet av desperate housewives för säsongen, hann inte klart hela för sen i pausen så gick jag upp och hämta min telefon som jag glömt uppe på rummet och upptäcker då att jag fått sms av Anton som undrar om jag ska med till södertälje och gå runt där en stund. Varför inte? Det är roligare än och städa tänkt jag. Så jag messade tillbaka och sa att jag mer än gärna följde med. Jag fixa till mig lite hastigt eftersom att han fått vänta en timma på mitt svar höhö :) Sedan så kom han och hämta mig och då åkte vi hem till Jozzan efter många om och men. När vi kommer hem till henne så började vi äta pepparkakor, gjorde något test i tidningen meddans vi väntade på att Jozzan och Daniel fixade till sig. När vi väl kom fram till södertälje så gick vi runt där och sedan så bestämde sig Jozzan för att det var dags och köpa julklapp till Daniel så hon skickade iväg honom med Anton och drog mig med sig. 
Vi letade julklapp som galningar. Jozzan tog även min telefon och frågade om Joakim hade något tips och så, när vi inte hittade någon som var tillräckligt bra så begav vi oss till Skärholmen och killarna bestämde sig för och gå i någon elektronik butik tillsammans eftersom att Daniel redan hittat en julklapp till Jozzan meddans vi letade julklapp igen. När vi sedan skulle hem så ville jag och Jozzan till ikea! Killarna vägrade så det blev att åka hem direkt.
Kvällen spenderade jag med och kolla på film och så. :)


20 december
Jag vaknade runt halv elva och gick ner och åt frukost med familjen, eftersom att dem skulle iväg och vaccinera sig vilket jag redan gjort för länge sen.
När dem åkt så passade jag på och fixa till i köket sedan la jag mig och kollade på teve en stund. När dem väl kom hem igen så frågade pappa mig hur det gick och städa rummet när jag låg och kollade på teve, jag sa att det gick strålande. Sedan påpekade han även att jag skulle göra middag ikväll.
Det är planerat film mys med dem bästa om det nu blir av, vi skulle höras senare emot kvällen angående det. :)
Just det, det är ju även fjärde advent och grejer idag.
Jag kan ju inte påstå att jag har lyckats göra det som jag planerat, men det är så typiskt mig. :)

FJÄRDE ADVENTS PUSS!


18 december

Jag vaknade upp bredvid Lovisa klockan var ungefär halv tolv, sedan när Johanna hört att vi var vakna så sprang hon in till oss och la sig mellan oss. Hon hade nämnligen sovit ute i vardagsrummet. Så vi låg väl och snacka till typ strax innan ett sedan gick vi upp och åt frukost framför ännu ett desperate housewives avsnitt. MYS! :)
När vi hade kollat klart på skivan var klockan ungefär halv fyra så vi fixade till oss och sedan så begav vi oss ner till stan där det inhandlades årspresent till min man och även hans julklapp.
Sedan blev det buss hem med Johanna och vi åt äckel kakor på bussen och myste lite grann.
När jag kom hem så bjöds det på middag och mamma hade lagat någon kyckling wok med sötsursås och sådär. Det var jätte gott men hade varit godare om man tagit bort den sötsura såsen men det säger vi inte till mamma.
Kvällen kommer jag nog spedera framför datorn och teven för jag orkar inte göra något ansträgande.

Helgens planer är;
Städa tvätt stugan (tjänst åt mamma, ibland är jag bra snäll.)
Städa mitt rum
Plugga lite matte (även fast jag inte måste, men vill ligga före så jag blir av med kursen.)

Planer innan jul är;
Gå till banken
Göra pepparkakshus med mamma! :) <3
(Tjejkväll)
Julpynta mitt rum
Packa till Joakim
Se på filmen som jag lånade av honom för flera veckor sen.
Tvätta massa kläder
Planera nyårs outfiten

Tjejkvällen står inom parantes för jag vet inte ens om det blir något men de visar sig. :)
Undra hur mycket av detta som jag egentligen hinner med.
Jag kan fortfarande inte fatta att jag har jul lov. Det kändes som att det var typ 100 år tills jag skulle få det för typ 3 veckor sen. Helt sjukt!

PUSS!

17 december

Äntligen sista dagen i skolan. Den har varit efterlängtad! Det var dags för sista delen i nationella i engelska b. Så får väl se hur det där går när jag skolan drar igång igen. Annars var det inte så mycket som hände, jag sega mest igenom hela skoldagen eftersom att jag inte hade så mycket och göra på lektionerna vi hade. Eller var väl egentligen religionen som jag var mest aktiv på höhö. Vi skulle skriva ihop en meny för muslimsk mat som vi sedan ska laga när vi börjar skolan igen. Kul uppgift helt klart! :)
Efter skoldagen så blev det avslutningsfika, rektorn höll tal och det var några som sjöng och så.
Sedan blev det pizza med brudarna, när vi var påväg till pizzerian så skulle vi få någon att köpa ut till oss det blev tillslut Johannas storebror. ( DET TACKAR VI FÖR! :) )
När vi väl kommit fram till pizzerian i snö ovädret som vi hade så bestämde jag och Jozzan att vi skulle dela pizza eftersom att vi tjocka oss så mycket på avslutningsfikat höhö. Dessutom så hade hon mascara i hela ansiktet så Johanna fick värsta skratt anfallet för det såg skit kul ut och då kunde ingen hålla sig längre så alla börja as garva för utom hon. Men hon var snygg ändå. ;)
Sen när hon och jag skulle gå och hämta bestick eftersom att dem andra redan satt sig så hamna vi längst ut så vi fick minsann springa då kollar pizza snubben jätte konstigt på mig och så mumla han något när jag gick förbi och stirra hela tiden bort emot vårat bord. UH LÄSKIG SNUBBE!
När vi väl skulle få vårat vin så skulle vi möta upp Johannas storebrors flickvän som hade vårat vin, men bussen var mega försenad så vi stod ute i en halvtimma och frös ihjäl. Lovisa frös så mycket om sin rumpa så hon fick låna Johannas halsduk och ha om rumpan såg mega roligt ut. Sedan fick vi vårat vin och så vi begav oss tillbaka till Lovisas storebror och började vårat desperate housewives maraton, sedan tog vi lite knäppa bilder också och sedan somna vi gottis! :)
Just det jag glömde! Lovisa ville ha sällskap ner till källaren för och kunna höja värmen i huset så då fick jag snällt följa med eftersom att dem andra totalvägra för dem frös och jag som börjar frysa för ingenting. Det var inte okej!

PUSS!


16 december

Måndag och Tisdag hände inget intressant för jag var så himla trött så jag somnade på en gång när jag kom hem båda dagarna. Joakim var helt facinerad över att jag kunde sova så himla mycket och sedan somna på typ några minuter med tanke på hur svårt han har och sova. Så han är nog avis på mig höhö! :)

Sista veckan i skolan, äntligen är den här! Men det innebär också att vi har nationella i engelska b och det gick ju fabulous.
Idag har gud seriöst jävlats med mig! Först missar jag bussen eller det var inte jag som missa bussen det var den som missa mig, för jag stod fint och vänta så jag fick tvinga pappa och köra mig till stationen så att jag skulle komma i tid till skolan för att det var nationella direkt på morgon. Jag hann knappast i tid till skolan för bussen var försenad med 40 min. Hej förkyldning! Lagom till lovet och allt. :)
I alla fall, jag kom till skolan en halv timma försent. Jag hann inte riktigt klart med läsdelen innan den skulle lämnas in, eller jag svarade på allt som jag kunde, men det som jag behövde lite extra betänke tid hann jag inte riktigt med allt på. Så är inte helt nöjd med den delen. Den andra delen som var lyssna hann jag i alla fall med. 
Inte nog med detta så fick vi julmat till lunch. Det är ju inte gott någonstans!
Sedan stod det religion och Matte b på schemat, jag passa på att göra ett prov som jag inte gjort på grund av att jag var sjuk och så.
Efter provskrivning så blev det stan en liten sekund sådär tills bussen gick.

Nu är det dags och laga mat med min kära storebror och kvällens planer är följande jag ska försöka få bort klädhögen som ligger och tar upp hela min säng eller åtminstonde halva. Blä vad tråkigt! Sedan när jag varit duktig och fått bort den så ska jag nog slå ihjäl tiden framför datorn och äta pepparkakor. :)
IMORRN ÄR DET ÄNTLIGEN SISTA DAGEN I SKOLAN! :)

PUSS!

13 december

Igår blev det lite plugg och handla mat med mamma och sen hände det lite annat också som jag inte orkar ta upp här iaf. :)

Idag så är det tredje advent och även lucia, men inte fick jag se något lucia tåg för det inte. Jag vill se ett sånt lucia tåg med massa små knaddar som inte ens kan texten utan bara står där och ser söta ut! :)
Men det blev iaf Stockholm med Sofia och Jozzan idag. MYS! Hittade även ett par vinterskor och det var ju inte allt för sent det heller. Jag är kräsen och vill därför inte ha några skor med varken spännen eller nitar och det är det typ på alla jäkla skor som finns!
Sofia har även gått och förlovat sig så grattis till förlovningen. Så hon berätta lite om hur det gick till och det blir en fin historia och berätta för barnbarnen sen. ;) Vi hann även fika med kladdkaka och det var mumsigt!
När jag kom hem fick jag även stå för middagen, det blev pastagratäng a la Jennifer och det var ju så klart en hit vad annars?! ;)
Det har blivit lite pluggande nu på kvällen och har redovisningen imorgon, jag vill inte veta hur det kommer sluta!
Nu blir det holiday som visas på trean för den är så söt och prata med Joakim tills jag somnar! <3

TREDJE ADVENTS PUSS!

10 och 11 december

Några dagar försenad uppgradering men jag har mina anledningar. :)

10 december
Jag fick för omväxlings skull arbeta med Emilia (läraren bestämde grupper) vi gjorde i alla fall biffstroganoff med ris. Hon råkade bränna upp hela jäkla handen! Stackarn. :(
Sedan fick jag stå och portionera ut maten med Madde och Lovisa mellan 11-13.
Efter städningen så var det mentors träff och vi fikade med bullar och te. Jag och Lovisa sprang runt i halva skolan och letade efter socker efter många om och men så hitta vi sockret och vi kunde sedan fika. När fika stunden var över så gick vi ner till KY och låna deras datorer och skickade iväg ett mejl till våran rektor om vårat projektarbete. Sedan skulle vi få till ett meddelande på tavlan som sitter utanför hans kontor och det första meddelandet blev så långt att det tog upp hela tavlan, så då fick vi sudda ut allting och börja om från början. Sedan när vi var nöjda med var det stod på tavlan så blev det buss hem och sedan matte plugg.
På väg till bussen blev vi vittne till en trafikolycka. Hoppas han klarade sig fint i alla fall.

11 december
Nej min fredag var så dålig att jag inte ens tänker skriva om den!
Jag och Lovisa jobbade PA hela dagen det gick bra men inte som vi tänkt oss. Efter skolan skulle vi fika innan hon skulle jobba klockan fyra. Tror ni vi hann med fikandet eller? SVAR; NEJ! Åh vi var sura som små åskmoln när ingenting gick som vi ville! Lovisa kom även försent till jobbet, hoppas att hon hon inte blev allt för sen.
Annars är det bara en vecka kvar i skolan inte ens det kom jag på, för vi slutar på torsdag kvällen. SKÖNT! :)

PUSS!


9 december

Jag struntar i och ge en uppgradering om min tisdag för det var ungefär såhär, skolan, stan med Lovisa till halv sex komma hem klockan sju äta lite middag och prata med mamma och pappa sedan var jag så himla trött så jag somnade och vakna vid halv tio och blev deprimerad över att jag missade desperate housewives. Men det kommer ju på söndag igen. Tusan nu blev det en liten uppgradering ändå.

Idag så har jag teamat med Lovisa, haha de är inget ovanligt att vi jobbar ihop nej. Vi fick vara sallad och disk idag igen. Lovisa passa på och slå sönder en tallrik bara för att. ;)
Jag var duktig idag och skrev klart labbrapporten så den blir nog eller nog den måste bli inskickad imorgon annars kommer jag glömma bort det och då blir det icke bra.
Kvällen spenderar jag med och lyssna på musik och prata med Joakim och i väntan på att scrubs ska börja så ska jag duscha.
Just det, jag höll på och glömma! Jag tappa mitt busskort på bussen idag när jag skulle byta, så då fick jag gå på bussen igen och gissa vad?! JOO ALLA SOM GÅTT PÅ INNAN MIG HAR KLIVIT PÅ MITT BUSSKORT! HUR MYSIGT TROR NI DET VAR OCH TA UPP DET?! ÅH! SÅ TYPISKT!
Sen när jag skulle hem och stoppar i kortet i läsaren och det ploppar upp igen då råkar jag trycka ner det igen, så stod det; Fel kortet redan använt!
Då svor jag lite för mig själv och tänkte inte alls på att busschaffören satt där haha! Bra dag verkligen!
Nu väntar en varm och lång dusch på mig.
PUSS!


7 december

Jisses vilken seg dag det har varit idag. Allting tog tamefan 100 år och lite till och göra. Det var julbordsprepp som stod på schemat och vi skulle fokusera oss på dessert bordet, så jag och Lovisa gjorde massa knäck, kola och någon konstig kryddkaka. Den där dumma kryddkakan. Jag kommer drömma mardrömmar om den i natt. Både jag och Lovisa var så himla trötta så det blev lite hej och hå med mängderna. Men det smaka ju bra ändå. :)
Efter skolan så blev det fika med Jozzan och Lovisafisa och sedan gick jag och Lovisafisa runt och kollade lite i affärer efter att Jozzan åkte hem.
Efter det så tog jag halv sex bussen hem och när jag kom hem runt sju så prata jag lite med mamma och pappa om presenten till Joakim. OJ NU BLEV DEN POJKEN NYFIKEN! ;)
Sedan så tog jag tag i matten också och nu har jag gett upp lite med den nu för jag är mega trött så jag ska bara slänga i mig lite middag och sedan ska jag titta på 2 and a half men jag kommer säkert somna i reklampausen det gör jag alltid!
Nej nu måste jag göra middag innan Joakim blir besviken på mig, jag sa att jag skulle äta innan nio, eller han snarare bestämde de, bäst och göra som han säger annars blir det krig!
PUSS!

5 december

Min lördag är inte alls intressant och berätta om egentligen så bara för det ska jag tråka ut er lite. HAHA! :)
Jag spenderade min lördag i soffan och myste med filten i min ensamhet och hade huset för mig själv för mamma och pappa skulle iväg och köpa en ny datorskärm till mamma för att hennes gick sönder häromdagen. Eller min storebror var hemma också men han var mest på sitt rum och geekade sig så det är ju nästan som att vara hemma själv. Han var i alla fall inte i vägen och det är de som räknas.
När mamma och pappa kom hem så säger dem att dem köpt en julklapp till mig! ÅH HON BEHÖVDE JU INTE SÄGA DET! Jag blev ju verkligen inte nyfiken på vad dem hade köpt, absolut inte!
Annars så har jag bråkat lite med bloggen om min designen och jag är långt ifrån nöjd men jag blev så jäkla arg på att den inte ville som jag så gav upp för stunden med det.
Klockan är snart kvart i fyra och Joakim har gått och lagt sig för länge sedan och det finns ingen annan vaken som kan hålla mig sällskap mitt i natten. :( Usch jag hatar verkligen och inte kunna sova dessutom har jag mega mycket mensvärk så det blir ju bara pannkaka av alltihop. Dessutom kommer jag sova bort typ hela söndagen bara för att jag inte kan sova nu och för jag har så jäkla ont, jag som måste plugga matte och syssla med såna där andra tråkigheter.
Nej nu börjar det bli för mycket babbel här så ska nog försöka sova nu.
Jag saknar min nallebjörn till man! <3
PUSS!

3 och 4 december

Oj då jag har redan blivit dålig på och uppgradera. Jag lovar att jag haft det i tankarna men inte riktigt haft orken. Så nu blir det förmodligen ett sånt där mega långt inlägg.

I Torsdags så hade vi julbordsprepp för fulla muggar och jag och Lovisa hade en lika lång lista att gå efter som vi hade i Onsdags, bara de att nu visste vi hur allting gick till så vi blev klara ungefär runt halv två med allting. Jag fick även ett samtal på dolt nummer och jag är en sån som aldrig svarar på dolt nummer så det blev ett himla ståhej om vem som skulle svara i min telefon, till slut blev det Natalie och det visade sig att det var min tandläkare som ville ändra min tid, jag tog då över samtalet och vi bestämde en tid. Hon kommer säkert påpeka det när jag är där nästa gång haha! :)

Igår var en underbar dag för igår var det fredag och det innebar storstädning i köket och julbord på lunchen, jag och Lovisa fick arbeta under service och inte stå och preppa inför nästa vecka. Skönt och slippa preppa men stressigt blev det allt! Men eftersom att vi är så bra så fixade vi det galant. Däremot så var diskmaskinen trasig och ja det var ju ganska intressant och stå och handdiska det sista, men när vi hade lite kvar så var diskmaskinen hel och jäklar vad det kom upp mycket disk från Metod köket då vi bara hade bestämt och köra ner allting dit. Nog om skolan och dess kaos. Efter skolan så var jag dö trött så jag satte mig i soffan med Amanda och sedan kom dem andra och vi bestämde om vilken buss vi skulle ta hem och jag fick även godis av Martin.
När vi skulle gå och byta så trillar jag självklart framlänges i trappan ner. Dock dem fyra sista stegen så ingen större skada skedd förutom två svullna knän.
Efter detta kaos så blev det mys hemma hos Johanna med flickorna. UNDERBART! Vi myste med film, tv spel, godis och annat smått och gott! Ett bra avslut på en helt galen vecka som gått på tok för fort men det är bra för då är det snart är det lov, och när det är lov så får man mysa med Joakim hur mycket man vill! :)

PUSS!

2 december

Jag avnjöt en sovmorgon idag också och fick även tomtegröt till frukost det tackar jag min kära mamma för.
Jag kom även och tänka på en grej när jag satt och åt min gröt imorse eller klockan var halv elva men strunt samma, det hör inte hit. Jag tänkte på att jag vill vara liten igen, det var så mysigt när man kunde sitta och titta på julkalendern innan man skulle till skolan. Åh ibland saknar jag och vara liten, dessutom så behövde man inte tänka på så mycket saker när man var liten heller.

All denna julbords mat börjar gå mig på nerverna. Blä för julmat, jag kommer vara så jäkla trött på julmat innan det är jul.
Var vanligt julbord för allmänheten fast var nästan bara lärare från skolan och deras barn som sprang omkring överallt, som var där men ändå. Jag och Lovisa hade en lång lista och gå efter och vi hann precis klart med allting till klockan 18 då gästerna skulle komma. Att notera då var att vi inte hade fått ätit någon middag. Vi fick gå och äta runt klockan halv sju och då var jag bra irriterad på allt. Jag blev ännu mer irriterad när det inte fanns någon kniv och skära brödet med. Anton stod glatt och lyssnade på mitt mummel och gnäll just då. :)
Förutom allt det här så har min kväll varit ganska toppen faktiskt, för vi behövde inte fylla på någon av tallrikarna som vi körde ut. SKÖNT! Så det blev mest att man gick omkring och inte gjorde ett smack ungefär, drack lite glögg, jag är inget big fan av glögg egentligen, men denna var god. Men förutom detta så var det även vagn race i köket. ;) Jag fick även massage av Lovisa, jag trodde jag skulle dö! Hon försökte nämnligen få bort mina knutar i ryggen, är lite öm fortfarande efter hennes jäkla mördar teknik! Fast jag gav igen med samma metod när hon skulle ha massage av mig. hihi!
Och jag ska ge mig på en finare design på bloggen snart, men jag vet inte riktigt hur jag ska ha det ännu. Men det kommer förr eller senare, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur man nu säger. :)

Nu blir det datorn en stund och sedan sova. Börjar halv nio med julbordspepp. Wish me good luck vet jag!

PUSS!


1 december

Oj oj! Nu har även jag blivit som alla andra och gått och skaffat mig en blogg. Det ska ju bli väldigt intressant och se hur aktiv jag kommer va. Jag ger absolut inga garantier på att det kommer gå bra!

Idag blir har jag i alla fall avnjutit en sovmorgon, det var gosigt!
Annars idag är det julbord för ettornas föräldrar och så. OCH DAGENS STORA HÄNDELSE!
JOAKIM FÅR TILLGÅNG TILL SIN LÄGENHET IDAG! Hur ska han klara sig? Laga mat helt själv och grejer? :O Inget illa menat nu älskling (som förmodligen kommer läsa detta förr eller senare hihi)
SEN FÅR MAN ABSOLUT INTE GLÖMMA OCH ÖPPNA FÖRSTA LUCKAN I CHOKLAD KALENDERN HELLER! 
Det var ganska klockrent, för exakt ett år sen så kom jag hem från skolan och leta igenom hela köket efter min choklad kalender, brukar alltid få en varje år! Sen efter att jag blivit bra arg för att jag inte hittat någon så ropar jag på mamma och frågar vart den är och hon svarar " men jag trodde inte du ville ha någon" jag anklagade henne för och förstört hela julen för mig och nästa dag fick jag allt en chokladkalender! ;)


Igår var en trevlig dag för igår hade vi julbordspepp och det gick ju strålande, absolut strålande! Jag teamade med Lovisa och vi fick den stora äran och göra en sillsallad och den där förbannade sillsalladen tog oss hela dagen och göra! Jag och Lovisa bestämde oss även för att vi skulle gå på dejt efter skolan. :) Fast Julia och Jozzan hängde också med på våran dejt, så vi gick och fikade och myste!
Annars tillbringade jag min kväll med och sova bort halva kvällen och vakna med huvudvärk och bilda klubb med min man som låg i världens migrän. Han lyssnar aldrig på mig om att han ska skaffa såna där värktabletter som är receptfria för migrän! Men själv ska jag lyssna på honom om att jag ska skaffa vitamintabletter! FY HONOM!

Jag har även passat på att fundera ut julklappar nu när jag haft sovmorgon och allt, jag har bara två kvar, min storebror och Joakim! Jag har kommit på flera grejer och ge Joakim men nej dem känns inte helt rätt. :(
Att det ska vara så jäkla svårt och handla juklappar till sin käraste.
Oj nu blev det rätt mycket skrivet här och jag ser att klockan håller på och springa iväg. Dags och fixa till sig!

PUSS!


RSS 2.0