26 februari

Jag ber om ursäkt att jag varit dålig med bloggandet men min man är här och då har jag inte riktigt haft varken tid eller lust att blogga men jag tänkte bara säga att jag lever och att jag ska vara tjock ikväll och äta kladdkaka! MUMS! och så ska vi även kolla på sherlock holmes ikväll eftersom att igår blev det två tjejfilmer, det blev the proposal och the ugly truth. Jag tyckte dem var bra frågan är vad Joakim säger maha! ;) Förmodligen var dem inte lika bra eftersom att han mer föredrar pang pang framför gulligull filmer.
Annars på lovet så har jag varit med Jozzan och fikat i Tisdags och vi såg massa tjocka fåglar så det hade vi roligt åt, snacka om att vara lättroade. Sen när vi skulle gå hem till henne så höll jag på att gå in i fel lägenhets hus för andra gången sen hon flyttat! PUH inte lätt och vara mig.
Sedan lånade jag femte säsongen av one tree hill som jag har nördat lite grann innan Joakim kom hit.
Nej nu ska vi ta och fixa till oss lite snabbt och åka och handla, sedan ska jag väl imponera på Joakim med mina matlagnings skills och så blir det förmodligen bastu innan sherlock holmes + kladdkaka!
Hoppas alla får lika mycket fredagsmys som jag får. :)

PUSS!


23 februari

LOOOV! Gud så underbart!
Jag vaknade klockan åtta imorse och var hur pigg som helst men tänkte att; Aldrig att jag går upp nu! Så jag gjorde mitt bästa i att försöka somna om jag vaknar halv nio, inte helt okej!
Efter att hållt på så fram till klockan 10 så bestämde jag mig för att gå upp och ringa praktiken när jag väl samlat mod till mig så svarar dem inte. Typiskt. Sedan så fick jag sms från Jozzan som sa att jag skulle messa när jag hade vaknat och eftersom att jag var vaken så bestämde jag mig för att ringa istället så vi pratade lite om när vi skulle ses, vi kom fram till att klockan ett blir bra. Klockan är snart 12 och har jag börjat fixa till mig, svar; nej.
Nej nu måste jag fixa till mig annars blir Jozzan arg på mig.
Svarar på era kommentarer när jag kommer hem eftersom att klockan håller på och springa iväg.

PUSS!


22 februari

Idag var det säkert många som passade på att sova ut eftersom att det var första lov dagen, men inte jag och Lovisa vi gick upp som vanligt eller i alla fall jag för jag skulle duscha på morgonen och orkade inte stressa i alla fall så träffades vi vid halv tio utanför ingången till hemköp och bestämde sedan vilket fik vi skulle sitta och jobba projektarbete på. Det blev tillslut caffelatte och vi beställde en varsin varmchoklad och där satt vi i ungefär 4 timmar om inte klockan hann bli mer än så. Men vi fick i alla fall mycket gjort och har inte alls mycket kvar och göra. Så helt klart, guldstjärna till mig och Lovisa, eller kanske 7 stycken som hon sa. ;)
När jag väl kom hem så slöa jag framför tven en stund innan jag städade mitt rum och efter det blev det matlagning sedan blev det film på kvällen spanglish eller vad tusan den hette, dålig var den i alla fall, nästan så att alla dem där 14 reklampauserna var bättre än filmen.
Just det mamma och pappa är för övrigt i Afrika i två hela veckor. Snacka om frihet! :'D

PUSS!

19 - 20 februari

19 februari - igen
Min fredag var tipp topp efter skolan också dock blev det inget projektarbete gjort eftersom att vi fick sluta så fort vi hade pratat med läraren när han läst igenom våran uppgift som vi lämnade in på morgon och lyssna på detta; Han tyckte den var mega bra skriven och att det märktes att vi hade forskat ordentligt, jag och Lovisa sneglade lite på varandra när han sa det eftersom att vi inte alls lagt ner speciellt mycket tid på att forska som han påstod men självklart höll vi goda miner och låtsades som ingenting. Men det blev i alla fall en fika dock inte bara med Lovisa för Johanna, Amanda och Julia hängde också på + att jag passade på att köpa alla hjärtansdag present till Joakim också eftersom att vi inte firat alla hjärtansdag ännu, vi ville inte vara som alla andra och fira på själva alla hjärtansdag dagen haha där fick jag allt till det enligt mig själv förstås, säkert bara jag som förstår det roliga och skämt blir inte roliga om man måste förklara dem så ni får klura ut det roliga själva. ;)
Just det jag glömde nästan, när jag kom hem så träffade jag Jozzan och vi åkte iväg och shoppa lite grann höhö.
När jag väl kom hem så somnade jag ganska tidigt eftersom att jag fick en sån grym huvudvärk.

20 februari

Eftersom att jag somnade så tidigt så vaknade jag pigg som en ärta klockan fem på morgonen skrev ett sms till Jozzan kollade på två komedi serier och stängde av tven och somnade om och vaknade vid 10 gick upp passade på att äta frukost med mamma och pappa eftersom att jag gör det för sällan och det uppskattade dem. Ibland är det lätt och göra sina föräldrar glada fast även lite för lätt att göra dem arga också höhö.
Aja nog om det, innan vi åkte och handla så stannade jag hos Jozzan i någon minut och hämtade datorn pratade artigt med hennes mamma och pojke och hon och jag bestämde att vi skulle ses på tisdag och fika och snacka tjejsnack som vanligt.
Resten av dagen spenderade jag framför tven tills jag blev tvingad och göra mat, kalas gott blev det. :)
Nu ska jag återgå till att prata med Joakim

PUSS!


19 februari

Det är fredag och det är även sista dagen i skolan, jag och Lovisa har gjort klart slutuppgiften i Gastronomi och jag har även fixat matte b kursen så hej och hå ingen mer matte för mig! Tipp topp dag måste jag bedge + att när jag vaknade imorse så hade min man skrivit världens finaste sms så jag höll på och dö lite för att han var så charmig.
Annars idag så tror jag att det blir fika med Lovisa, har inte diskuterat något med henne ännu men hon säger aldrig nej till en fika maha.
Eftersom att vi är klara med gastronomin och var det var även våran enda uppgift idag så vi funderar på att slå ihjäl tiden med att jobba lite med projektarbetet. Jag blir lite stolt över oss eftersom att vi är så duktiga och min praktik är så gott som fixad och det gör mig ännu mera stolt hihi.
Hoppas alla har en lika bra fredag som mig för min är mega bäst.

Jag älskar min Joakim som för övrigt skickade ett sms precis just nu på sekunden! <3

PUSS!


17 februari


Jag och min alldeles egna mästerkock! <3

Jisses! Jag vet inte hur många gånger det krävdes f ör mig och skriva min rubrik. Minst tre gånger i alla fall. Första försöket blev 71 andra försöket blev; 17 januari sen svor jag lite grann och lyckades på tredje gången gillt, yes jag är mega trött idag, dels för att min store bror sa tt och nörda sig vid datorn vid halv två i natt och skrek till några gånger när det inte gick så bra så kunde inte riktigt so mna så blev inte så jätte många timmars sömn.
Dagen har varit stressande med och hinna klart allt som behövde göras till provet.
Just det när jag och lovisa gjorde smeten till desserten och vad klara så stod vi och diskuterade om något samtidigt som Lovisa äter smet från vispen så sätter hon igång elvispen och gissa vem som får smet över hela sig? JO JAG! och Lovisa säger "ALLTSÅ JAG RÖRDE DEN INTE! JAG LOVAR!" Jag drog surt ut kontakten så hon hoppade till innan vi båda började as garva och försökte koncentrera oss på det som behövde göras.
Det praktiska provet gick för övrigt jätte bra oc h vi hann precis klart med en minuts marginal. Snacka om tajming.
Dagens gåta; Hur många kockar behövs det för och diska en skärbräda?
Svar; Två! en som håller i skärbrädan och en som håller i borsten! Så effektiva var jag och Lovisa idag när vi skulle städa det ni! :'D

PUSS!

16 februari

Det blev inget bloggande igår för hade världens huvudvärk så somnade ganska på en gång efter middagen men huvudvärken håller fortfarande i sig så blev att jag stannade hemma och vilade upp mig så att jag kan gå imorrn för då har vi praktisk redovisning i gastronomi kursen! Kommer ju gå helt galant nu när både jag och Lovisa varit borta från skolan. Så håll tummarna imorgon vet jag!
Annars idag så har jag lyckas tvätta några maskiner tvätt medans jag klarat av och gå ur sängen plus poäng till mig. Fast det var inte tillräckligt för pappa för han var mega sur för att jag inte hade plockat ur diskmaskinen eftersom att han startade den imorse så det blev en fin diskussion vid matbordet idag vill jag lova. Fattar inte poängen med och gnälla när både jag och Tony är hemma, men när bara han är hemma nej då gnälls det fan inte! Fast han inte ens gör någonting vettigt ändå, utan bara töntar sig framför datorn.
Nu ska jag bli teknisk och åtgärda mitt msn-problem som har bestämt sig för att jag inte ska kunna logga in fast allting funkar. Önska mig lycka till.
JUST DET NU ÄR DET BARA TVÅ VECKOR TILLS DESPERATE HOUSEWIVES BÖRJAR IGEN SOM JAG LÄNGTAR!

PUSS!


15 februari

Måndag morgon och Lovisa är sjuk så jag har fått sitta och komma på maträtter vi ska laga på onsdag. Hoppas verkligen att hon kommer imorgon annars får jag spader. Hon har inte heller varit så aktiv på sms så har fått tagit helt egna beslut till och med, förhoppningsvis blir hon nöjd med mina val. Annars får vi lite problem.
Annars idag så har jag försökt få ur Joakim om vad han ska göra i sommar om han ska jobba eller inte osv. Jag har i alla fall bestämt mig för att jobba halva sommaren och försöka fixa körkortet andra halvan frågan är vilken halva jag ska göra vad på bara. Så får nog fundera vidare på det minsann.
Just nu så sitter jag och lyssnar på Madde och Angeliqa som babblar om massa konstiga filmer om där någon mördar typ allihopa. Jag är hel förvirrad!
Jag måste även samla mod till och ringa praktiken usch usch usch!

PUSS!

14 februari

Jag vaknade super jätte tidigt klockan var väl runt halv åtta av att min storebror satte igång en film bara för att han inte kunde sova och det uppskattades inte från min sida. Men jag orkade inte gå upp och be honom sänka för det var så varmt under täcket. Men jag lyckades somna om efter en stund i alla fall.
Jag saknar även att jag inte kan träffa Joakim idag eftersom att det är alla hjärtansdag och grejer. Men vi får fira i efterskott helt enkelt och det kommer bli mega bäst eftersom att jag har världens bästa pojke. <3
Nej nu måste jag återgå till tv tittande dem visar nämnligen The secret life of the American teenager på tv400 och det är bra att fördriva tiden med ska jag säga er även fast det inte är världens bästa serie men den funkar.
Jag blir även helt galen på att jag alltid lyckas slarva bort fjärrkontrollen. Jag förstår inte hur jag lyckas! Jag borde kanske göra som Joakim säger att sätta ett snöre mellan fjärrkontrollen och byrån så den inte försvinner hela tiden.
Dags och leta fram fjärrkontrollen igen. Hoppas alla har en bra alla hjärtansdag.

PUSS!


13 februari

Vaknade mega tidigt och åkte till sjukhuset orkar inte förklara varför men det var inget allvarligt. Efter det så ringde jag och väckte Matilda och sa att jag skulle komma förbi. Hon tyckte jag var dum men jag lovade att göra frukost till henne medans hon stod i duschen så då var jag mer än gärna välkommen. Jag bakade lite scones till henne och det uppskattades. :)
Sedan så umgicks jag mer eller mindre med henne och vi spenderade dagen med och snacka om allt mellan himmel och jord och allt där emellan.
Kvällen spenderade jag i sängen med och titta på alla dåliga filmer som gick under kvällen och messade så klart med min man. Han var för övrigt på väldigt bra humör och började rimma och även hitta på egna ord under kvällen som till exempel så skickade han; Du är fiiiin som en apelsiiin! <3 Och då kan ni ju tänka er hur det slutade om det började sådär. ;) Men han är romantisk ändå. <3

PUSS!


12 februari

FRREEEEDAAAAGGG för er som inte märkt det. Förlåt för att det inte blev någon bloggning igår men jag träffade Matilda och vi försökte få ihop en dans till några söta små flickor till söndag och efter det så var jag hemma hos Krille och fick massage från hans mamma och sedan hem med världens huvudvärk och Jozzan väckte mig när jag väl hade somnat. Så det var lite kort och gott om min torsdag kväll.
Fredagen har än så länge bjudit på ett väldans bra humör och jag väckte även mina föräldrar med och sätta igång dammsugaren klockan 7 på morgonen för att dammsuga ur allt pulver från min fouandation som hamnat i väskan. Det uppskattades inte! Pappa trodde jag blivit galen innan jag berättade vad anledningen hade varit haha. :)
Vi har haft tema arbetsliv hela dagen dock sista dagen så var lite olika företag här på mässa. Kanon bra! Jag tror jag stod minst 40 min hos arbetsförmedlingen och dem minuterna som var kvar så hann jag hamna hos Swedbank, Ikea och Coop forum. Dem andra grejerna hann jag inte med, men var heller inte så intressant.
Jag och Lovisa har även kämpat med våran uppgift som vi fick imorse och den var onödigt stor så därför är vi jätte lyckliga med och vara klara redan nu. :'D ÅH! Vi har varit så duktiga och för att fira det så blir det fika förmodligen eller i alla fall en sväng upp på stan.
ps. Jag svarar på era kommentarer när jag kommer hem. Dem är inte bortglömda. :)

PUSS!

11 februari

Jag drömde något hel konstigt i natt typ vakna av att jag grät. Jag kommer inte ihåg drömmen heller men det var säkert något läskigt.
Efter det så drömde jag om att jag och Joakim hade skaffat en unge så vaknade i lite smått panik efter det haha.
Dagen har ju börjat helt perfekt, när jag kom till skolan och skulle ta upp mina nycklar så upptäcker jag den stora besvikelsen i mitt sidofack i väskan så ligger min pulver foundation öppnad och allt pulver ligger i facket! Så nu vet jag vad jag ska göra efter skolan. Dels köpa en ny foundation, apoteket och sedan så ska jag försöka få bort allt pulver i väskan som typ inte kommer gå! Hoppas verkligen att dagen kommer bli bättre nu när den börjat så dåligt.
Snart dags för seminarium, jag kommer dö!

PUSS!


10 februari - igen

Nu hade ni turen på eran sida och får en uppgradering idag igen. Jag vet att ni gillar't! ;)
Jag kom hem för kanske 40 min sen och satte mig i köket och var bekymrade över att varken jag eller Lovisa hade hittat någon fakta om blodpuddingen osv. Han sa " google är din vän" Jag sa till honom igen att det inte fanns något vettigt där och då tog han fram sin iphone och sökte lite grann och tror ni INTE att han ska få upp det som vi ville ha svar på? Jo, snacka om att jag blev ägd!
Tips! Har ni en pappa med en iphone ha aldrig honom på msn för pappa ber mig hela tiden och logga in på msn för att han ska se att de och de chattprogrammet funkar och blabla. Nu har han skaffat ebuddy på telefonen. Och han frågade " har Jocke ebuddy på sin telefon?!" jag tillbaka lite halvsurt "pappa jag och Joakim pratar inte om vad han har för program på sin telefon och dem han inte har eller dem han tänker lägga in!"
Han noterade min sura ton och gick iväg och började med maten istället, haha! :'D
Jag har även fått svar på ett av mina mejl som jag skickade iväg angående praktikplats idag. Snabba svar det är något som uppskattas!
Snart blir det middag, plugg och dusch!

PUSS!

10 februari

Jag vaknade med akut ont i magen och snuva imorse så ville verkligen inte gå till skolan. Men jag kunde inte lämna Lovisa själv med blodpuddingen och ta allas kommentarer om hur salt den var. Så jag pallrade mig upp ur sängen och gjorde varmchoklad med ostmacka till frukost. MYS MYS MYS även om jag fick äta den i min ensamhet.
När jag väl fixat till mig och var lite sen med och gå till bussen så trodde jag att jag hade missat men jag hade turen på min sida och den kom lite senare än vanligt. :) Däremot så messade Lovisa mig när jag nästan var i skolan och sa att hon skulle bli sen, jag som trodde att hon skulle säga att hon skulle vara hemma idag så fick lite panik när jag satt och läste haha!
Dem råa potatisarna gjorde lite skillnad på blodpuddingen men inte alls så mycket som vi hade hoppats. Så när alla andra skulle provsmaka så fick vi kommentarerna om hur salt det va men annars hade det varit jätte gott osv. Så de var ju alltid något bra!
Sedan så har jag blivit kändis idag tillsammans med Lovisa och Johanna. Succé tidningen var här och frågade lite om studentbalen om vi skulle gå osv.
Just nu så sitter jag och lyssnar på Johanna och Lovisa som diskuterar om vem som ska ringa till någon praktikplats och kolla om dem kan få ha sin praktik där. Det är ganska kul faktiskt! :'D 
Snart blir det buss hem och har ni tur kanske ni får en till uppgradering när jag kommit hem.

PUSS!


9 februari

Jag och Lovisa fick ju den stora äran att göra blodpudding från grunden idag och det gick ju bra men det kunde gått bättre om vi inte hade saltat så mycket. Men man lär sig av sina misstag sägs det ju.
När vi väl upptäckt vårat misslyckande så gick vi till våran lärare med bekymrade ansiktsuttryck och hon förstod på en gång att något var fel så vi berättade vad som hade hänt och hon gav oss tipset att ha i några råa potatisar över natten så kanske det skulle bli bättre. Men nog om blodpuddings tillverkningen!
Jag och Lovisa satte oss och sökte fakta om blodpuddingen, finns seriöst ingenting så vi blev ännu mera bekymrade så vi gick upp och tog oss en chai te med Jozzan.
TIPS! Stressa aldrig i er en chai te på kanske 15 min för då blir ni akut kissnödiga på bussen hem och lider av seriösa aggresions problem och blir arga för minsta lilla sak. Men det är väl livet i guess men jag gör aldrig om det där igen. Så det blev två nya grejer som jag lärde mig idag minsann. :)
Kvällen spenderas i min stora säng med huvudvärk och mensvärk. Toppen bra!

PUSS!

8 februari - igen

Jag och Lovisa fick aldrig något bra svar av våran lärare angående våran blodpudding diskussion. Så får väl se hur det går med och samla ihop fakta om det egentligen, förmodligen dåligt. Men nu ska vi vara positiva som Joakim alltid säger åt mig och vara. Så vi får väl lägga på världens fjäsk smile om vi inte hittar något mer än det vi har. När vi satt och letade fakta så kom jag in på en jätte rolig sida, hette Jockes matlagningsskola och jag fick en del skratt från den sidan, bland annat hur man gör hans fiffiga potatismos. Beskrivningen finns nedan för detta inlägg så scrolla ner så kanske ni får er ett gott skratt ni också.
I alla fall efter skolan så blev det fika med chai-te. Mums var jätte längesen vi drack det, så det var så klart mys! Fast man blir lite hyper av det, jag och Lovisa gick och små skratta åt allting efter det haha. :)
Sedan så har jag inte hunnit med så mycket idag, men helt klart en bra dag!
Kvällens planer är att; hitta mer fakta om blodpudding eller i alla fall försöka och prata med min man. <3


PUSS!


Jockes fiffiga potatis!

Jockes fiffiga potatis
Att laga potatis är, i mångas ögon, ett ganska besvärligt värv. Först ska den skrubbas och skalas, och sen ska den stå på spisen i en evighet, men får inte koka för länge, för då blir den geggig. Det finns visserligen potatisskalningsmaskiner, men de är dyra och otympliga och tar plats i köket. Vad många inte känner till, är att de redan har en kombinerad potatisskalningsmaskin och potatiskokare i tvättstugan. Just det: tvättmaskinen.
Tvättrumman fungerar enligt samma princip som en vanlig potatisskalningsmaskin; de smutsiga potatisarna skrubbas under förtvätten mot den skrovliga väggen tills jord och skal är bortslitna. Under huvudtvätten "kokas" de nu renskrubbade potatisarna i 90-gradig värme, vilket är tillräckligt för att de ska mjukna.

Recept;
1. Lägg de smutsiga, råa potatisarna i tvättmaskinen.
2. Starta maskinen på 90-gradersprogrammet. Ha inte tvättmedel i tvättmedelsfacket, utan häll istället i ungefär en msk salt.
3. Vill du ha vanliga kokta potatisar, så avbryt programmet före centrifugeringen, och plocka ut de skalade, kokta knölarna.
4. Vill du ha pressad potatis, så sätt ett durkslag under avloppet, och låt sen programmet gå hela vägen. När maskinen är färdig har du en fin liten hög med pressad potatis i durkslaget.
5. Vill du hellre ha potatismos, så häll ca 1 dl mjölk i sköljmedelsfacket och ställ en vanlig kastrull under avloppet.

Kom ihåg att boka tvättstugan i god tid före middagen.

8 februari

Oj oj måndag morgon säger jag bara och hej försovning på högsta nivå. Jag vaknade fem i sju och ska gå till bussen klockan sju det första jag tänkte var; Oj hur ska jag hinna nu. Men eftersom att jag var så snabb och effektiv så hann jag, platta håret lite halvt, dvs. att jag har några lockar kvar i håret, sminka mig lite halvt och ganska ojämt men det är fint och jag hann klä på mig helt och hållet + att jag hann tömma ut onödiga grejer ur väskan som till exempel grejer från helgen.
Mamma försökte nästan tvinga mig och ta den senare bussen men jag ville inte komma sent eftersom att det var en ny kurs som började idag och allt så jag sa att hon inte skulle lägga sig i och så vidare innan jag smällde igen dörren i allhast.
Men jag hann och det var helt otroligt till och med med flera minuters marginal också, okej kanske 2 minuter.
Idag så har gastronomi kursen börjat och jag och Lovisa fick den spännade rätten blodpudding och vi har haft en väldigt spännande diskussion om blodpudding är desamma som blod korv, eftersom att i det receptet som vi hittat så har vi grejerna som man har i en blod korv också, men vi kom i alla fall fram till efter många om och men att blodkorv är något man äter i Skåne och blodpudding är något man äter i resten av Sverige vi har inte kommit fram till om det är samma sak eller inte så vi mejlade våran lärare, men diskussionen var väldigt intressant vill jag lova. Så imorrn mina vänner ska jag och min kära Lovisa göra blodpudding från grunden det ska ta ungefär 90 min så vi säger väl hela dagen för oss då. Eftersom att vi måste förberedda oss mentalt osv.
Dags och återgå till blodpuddings fakta letandet

PUSS!

7 februari

Min söndag spenderades med att fixa mitt rum eftersom att jag är en sån expert och lägga kläder överallt under veckorna. Ingen ordning och reda någonstans.
Sedan hade jag sönder min el tandborste också! Jag råka slå ner den från handfatet och själva borsten gick i flera bitar, jag har inte försökt att laga den eller något utan muttrade några sura meningar och la ner den bland dem andra tandborstarna.
Sedan berättade jag för mamma vad som hade hänt och hon bara skakade på huvudet och suckade. Som att hon menade att det var typiskt mig. Så ofta har jag faktiskt inte sönder sake så att hon behövde ge mig en sån reaktion.
I alla fall sedan så använde jag mina mästerkock talanger och gjorde middag. Det blev ris, kyckling filé och currysås, jag gillar't och alla andra gillade det också så det var ju bra. :)
Kvällen spenderade jag med och skriva klart den enskilda uppgiften i dryck som handlade om mat och vin i kombination. Ganska intressant men svårt och motivera varför man valt just det vinet när man inte kunde känna hur allting blev tilsammans men jag fick till några bra anledningar ändå haha :)

PUSS

5 - 6 februari

Jag har visst blivit dålig på och skriva tror jag. Men jag har varit jätte trött dem senaste dagarna så har inte haft orken, har jag inte nu heller men tänkte att jag skriva lite hastigt om vad som hänt.
I skolan har det varit redovisningar både i torsdag och igår och det var massa provningar av olika alkoholdrycker. Inte alla skolor som har en sån kurs haha! Men jag är nöjd, även fast dem flesta grejerna smakade hemskt. Men det var ju en erfarenhet så slipper man dricka det igen. ;)
Igår var det även 20 års fest det var mys, fast jag och Natalie drog hem till henne runt ett på natten för jag hade mega ont i huvudet och det visade sig vara lite feber så det var rätt val och åka. När vi kom hem till henne så la vi oss och snackade om massa grejer och det var hur mysigt som helst. Jag går inte in på vad vi pratade om så jag säger tjejsnack.

6 februari
Vaknade upp hemma hos Natalie runt klockan elva och vi gick upp på en gång för vi var dö hungrig och så fortsatte vi vårat tjejsnack under frukosten och så skickade vi sms och frågade dem andra hur kvällen hade varit och hur dem mådde, en del mådde bra och en del mindre bra. Men det är så det ska va!
Sedan hann vi typ bara fixa till oss innan vi var tvugna att åka till stan för att jag skulle med bussen och Natalie skulle på stan och sedan jobba.
Jag hade även pratat med Jozzan om när dem skulle hem och det visade sig att vi skulle vara hemma samtidigt bara att vi åkte helt olika vägar så jag frågade om det blev varmchoklad mys hemma hos henne och det blev det självklart så jag var där en stund innan jag begav mig hemåt. :)
Kvällens planer blir nog film eller datorn har inte bestämt mig. Förmodligen både och så slipper man ta ställning till vad man ska göra och så beror det helt på vad dem visar för filmer på tven också.

PUSS


2 februari - igen

Vi fick lyssna på en jätte intressant föreläsning idag, det var en kille som kom och berättade lite om hur man lättare kan visa framfötterna på sin praktikplats och gav oss lite tips på vad han hade gjort osv. Han hade typ jobbat överallt kändes det som när han berättade. Dock hade han inte åkt till New york och jobbat i ett år när han blev erbjuden det. Hur man nu kan tanka nej till en sån resa! Skulle ju vara jätte coolt! :)
I alla fall sedan så stannade jag, Amanda och Jozzan kvar och fixade lite med våran redovisning som är på fredag.
Sedan fick vi springa till buss stationen näst intill med studentmössor och datorer och grejer. Det var jobbigt vill jag lova er + att vi höll på och missa bussen dessutom.
Nu har jag även pluggat klart för kvällen känns jätte skönt med tanke på att klockan inte är så mycket så blir duschen och sedan så får jag se, kanske någon film innan jag somnar, jag ska i alla fall definitivt prata med Joakim. <3

PUSS!


Mys på högsta nivå!


Myser med varmchoklad i skolan som jag fick av Jozzan (Thanks darling) och skriver en meny som jag ska kombinera ihop med ett gott vin. Det går faktiskt bra :) Jag har även planerat med Johanna om vad vi ska köpa till David för den pojken blir minsann stor, liksom 20 och allt!
Jag har även mega ont i magen så alla ska tycka synd om mig nu faktiskt. :)
Och det har även kommit upp en ny blogg design, jag är mega nöjd så den sitter nog kvar ett tag om jag inte tröttnar på den dvs. Jag är sån som vill ha förändring lite för ofta. Men det är väl något bra, då fastnar man inte riktigt i samma gamla spår.
Sedan har jag även lyckats charma en av mina kökslärare ordentligt, jag frågade lite artigt hur han mådde och han svara "Jag mår bra nu när jag ser dig!"
Åter till pluggandet, jag ville bara fresta er lite med att jag dricker varmchoklad hihi.

PUSS!


 


2 februari

Usch jag är trött, jag är sur och jag har fått min studentmössa. Det sist nämnda var nog det ända som varit bra på den här dagen än så länge.
Dessutom bad min samhälls/naturkunskaps lärare mig och Jozzan att sätta på kaffe bara för att vi stod vid pentry köket och både hon och jag kollade på varandra och såg ut som två frågetecken och sen så bad vi en etta och sätta på kaffe haha! :'D Så som det ska vara alltså, någon fördel måste man ju ha när man går sista året right? ;)
Jag och Amanda sitter även just nu och diskuterar olika ben and jerry's smaker, vilken som är godast osv. Har ni inte smakat den glassen, så gör det för tusan! Herregud man typ dör när man äter den, så god är den! Ni kanske inte tror mig, men prova så får ni se. ;)
Haha så jävla bra för en stund sedan så såg jag en facebook grupp som hette; "Jag säger alltid ''va'' när nån ställer en fråga fast jag hör ändå!"
Och så säger Amanda; "Jag är en panda som håller i en hasch planta"
Jozzan; "VA?" Hon hörde bara det sista med hasch plantan.  
Amanda; "VAAA!" och syfftade på gruppen på facebook och jag som kopplade direkt fick en rolig stund meddans Jozzan inte tyckte det var lika roligt. ;)
Fast det var mycket roligare när man var här och hörde allting än nu när jag skrev det på bloggen men strunt samma, ni hajar säkert poängen. :)

Nu måste jag faktiskt plugga lite grann får se hur det går egentligen.
PUSS


1 februari - igen

Jag bloggade ingenting om hur resten av dagen var så tar igen det nu på morgonkvisten. ;)
I alla fall efter lunch så sniffade vi massor av olika alkoholer, jag dog när jag luktade på whiskey, kändes som precis allting luktade whiskey när jag väl hade luktat på det. Så det var inte okej! Joakim blev självklart avundsjuk när jag smsade och sa vad jag gjorde och sa att jag inte skulle klaga. Men till skillnad från honom så klarar inte jag av whiskey och det är mega jobbigt när han måste dricka det. Haha tänk vilken manlig pojkvän jag har va, som dricker whiskey och allt. Inte varje man som gör det! ;)
Sedan blev det lite projketarbete med Lovisa, typ en halvtimma men det är ju helt klart bättre än ingenting, så vi var nöjda med våran insats.
När jag väl kom hem så började jag med maten direkt, det blev kyckling med salsa och ris.
Sedan fick jag mega ont i huvudet så jag somnade på en gång och sov för resten av kvällen och därför blev det inget bloggande för jag orkade aldrig starta min otroligt sega dator haha :)

PUSS!


1 februari

Jag är fullt medveten om att jag inte bloggade i helgen men jag orkade verkligen inte det. Dessutom var jag så upptagen med och städa mitt rum till och med så duktig att jag rensade ur mina lådor på rummet också det ni! Inte varje år det händer.
Men i alla fall det är måndag morgon för er som missat det av olika anledningar, och jag är jätte mega hungrig så jag kommer nog dö innan det är dags för lunchen.
Och idag när jag vaknade eller precis innan jag vaknade så drömde jag om att jag hade försovit mig så mycket att jag var tvungen och stanna hemma från skolan, vad tror ni hände? Jo jag försover mig men i och för sig bara till klockan halv sju men i alla fall ni fattar poängen, right? ;)
Jag passar på och bjuda på en mega söt bild som jag hittade på Amandas dator. Seriöst i love it! :)
Och vi lyssnar även på Never give it up med september meddans vi gör lite grupparbete utan Jozzan, fast jag är redan klar med min del så jag hjälper Amanda om hon behöver hjälp något hihi.

PUSS


RSS 2.0