29 januari

Blä jag satt just och kollade vad som kommer på teven ikväll ihop om att det skulle vara någon bra film eller så. Men nej, okej dem flesta kanske tänker men titta på let's dance, men jag hatar let's dance. Tycker det är så tråkigt och kolla på när folk lär sig dansa och blir bättre och bättre  varje vecka och sedan ska bedömmas av en jury, tack men nej tack! Så kvällens planer blir väl att sitta vid datorn mer eller mindre, eller så får jag väl titta på en av dem dåliga filmerna som kommer på teven. ;)
Dagen var helt okej, kom försent mindre bra. Men jag dog inte! Det var några lärare som gick igenom vårat nya tema som vi ska börja med nästa vecka som heter; Tema arbetsliv. Helt okej faktiskt och rätt nyttigt så plus i kanten för att dem kom på ett sånt tema.
Annars var det drycker och vi fick sniffa lite vin och så berättade läraren om hur en provning gick till och sånt smått och gott. Dagen avslutades med Nationella i matte b på en fredag eftermiddag inte riktigt det man vill ska stå på schemat men det är skönt och ha det över nu i efterhand.

FREDAGSPUSS!



28 januari

Vilken tabbe jag höll på och göra tänkte säga att det var måndag idag haha. :) Ibland är det inte lätt och vara förvirrad.
Jag försov mig igen men den här dagen så hade inte min bror låst in sig i badrummet så det var inget problem alls med och hinna till bussen. Däremot så fick jag snö upp till knäna igen och när jag stod och vänta på bussen så var det jätte mycket snö på busshållsplatsen så jag ställde mig så långt in som skorna tillät och då precis innan bussen kom så det en ploggbil och jag såg hur mycket den sprutade snö omkring säg och tänkte; Shit det här kommer inte sluta bra! Som sagt det gjorde det verkligen inte! Jag vände mig med ryggen till så jag fick massa snö längs benen och lite på ryggen och precis efter ploggbilen kom bussen så det var ju alltid något positivt.
Jag blev lite sur över att han inte sakta ner när han skulle köra förbi mig, men det tyckte väl han var onödigt! Så han hamnar på dagens minus lista.
Haha just nu sitter jag och Amanda i ett grupprum och hon sitter och spelar något cross spel på facebook meddans jag sitter här och skriver på tok för mycket haha. :)
Och våran lärare har även gått hem av någon anledning och vi som skulle ha föreläsning och allt, men vi får väl jobba med grupparbetet istället och tro det eller ej men vi är på g nu. ;)
Nu måste jag återgå till pluggandet men jag återkommer förr eller senare.

PUSS!

Dumma matte tal!

När jag skulle dra igång med och repetera matten igen så satt jag och stirra på det dumma talet som absolut inte går och lösa och samtidigt som jag stirrar på det dumma talet och försöker komma på en lösning så började jag fundera på helt andra grejer blandad annat om hur kort tid jag har kvar i skolan. Känns som jag fortfarande går i tvåan. Har inte riktigt förstått att jag börjat trean ännu haha!
Det är ganska konstigt ändå, när jag gick ut ettan och Joakim skulle ta studenten så ville jag också ta studenten på en gång. Men nu när det snart är min tur så känner jag bara, panik och undrar vad som ska hända sen osv. Men det är klart så känner nog dem flesta. Man har liksom haft skolan i alla dessa år och nu.. blir känslan; shit livet börjar på riktigt ingen snart och ingen mer skola, inga mer läxor eller prov och stressa upp sig till! (om man inte ska plugga vidare dvs.) Fast samtidigt kommer det bli kul och ta studenten och veta att man har klarat av någonting känna att man lyckas riktigt jävla bra!
Helt galet att vi snart är där och får känna den där obeskrivbara känslan!

PUSS!




27 januari

Min morgon började galant, inte riktigt den kunde ha börjat bättre om jag säger så. Först så stänger jag av alarmet som ringer 10 över 6 jag somnar självklart om och vaknar i ett ryck klockan halv 7. Jag ska gå till bussen 7 så det blev lite stressigt med att platta håret och så dessutom skulle min muppade storebror ställa sig i duschen uppe istället för i källaren. Jag blev så jäkla sur när jag hörde att duschen sattes igång och klockan var då 20 i 7 och mitt smink var inlåst i badrummet. Så jag svor en liten ramsa innan jag sprang runt i hela huset ätandes på en dubbelmacka med salami så klart haha! :'D Min bror kom ut från badrummet någon minut innan klockan slog 7 och både jag och mamma var bra irriterade på att han skulle låsa in sig i badrummet så länge så jag skyndade mig med och dra på lite mascara och sedan gå lite halv snabbt till bussen. Jag hann precis! När jag väl sitter på bussen så började jag fundera på om jag stängde av plattången eller om jag bara la ifrån mig den i all hast. Så jag messade pappa och bad han gå upp och kolla och så. Den var avstängd som tur var annars skulle han blivit bra sur på mig hihi.
När jag väl kom till skolan så var det drycker och grupparbete med mina bästa hela långa dagen och läraren var 15 minuter sen så jag och Jozzan gick och satte oss i ett grupprum sedan så kom Mandapanda och sa att vi var tvungna och visa oss för lärarna och då var dem spårlöst borta. Dem var ingenstans! Fast det roliga var att jag fick närvaro på lektionen och inte Jozzan haha! :'D Säkert för att jag svarade på ett mejl om praktiken till den läraren vi hade.
Jag ska vara helt ärlig och säga som så att vi inte gjorde precis det vi skulle göra på grupparbetet eller jo jätte lite men inte så mycket som vi borde ha gjort.
Och för er som inte har varit så uppmärksamma så har det snöat massor idag och det slutade med att jag hade snö upp till knäna när jag skulle gå över gräsmattan, för det hade blåst massor så det var helt sjukt mycket snö på ett och samma ställe. Sånt är inte okej!
Nej nu måste jag fortsätta med repetionen av matten till nationella, men jag hoppas i alla fall att ni inte haft snö upp till knäna eller en stressande morgon.


PUSS!

26 januari

Det är helt sjukt hur kallt det är ute och inne för den delen med i alla fall på skolan. Har frusit som en galning hela dagen usch usch usch för kyla.
Idag har det verkligen inte hänt något intressant i alla fall inte när det gäller skolan. Efter skolan så gjorde jag i alla fall slutprovet i ansvarsfull alkoholhantering så nu är det bara och hoppas på det bästa. :)
Efter det så gick jag och mina coola flickor upp på stan och alla var hungriga så vi gick till Mcdonalds och satt där en stund. Usch för deras äckliga mat men det fick lov och gå för jag var hungrig.
Sen så var jag även förbi Jozzan och myste med varm choklad tills bussen gick och det blev lite stressigt och jag var nära på att missa bussen men jag hade turen på min sida så det gjorde jag inte. :)
Nu när jag kom hem så har jag suttit vid datorn lite för länge för att det ska bli så mycket pluggande men tänkte ta igen det efter att jag duschat. Kommer säkert somna med matteboken i ansiktet så trött är jag och jag som ska ha nationella på fredag. :O Hur ska detta gå egentligen?! ;) Förhoppningsvis bra!
Imorgon är det grupparbete i drycker hela långa dagen. Men med min grupp så kan man inte ha annat än roligt höhö ;)

PUSS!


25 januari

Måndag morgon en ny vecka och vi börjar med en ny kurs som ska pågå i två veckor. Drycker oh la la säger jag!
Och det var så irriterande alla treor skulle sitta i ett klassrum där det knappt finns sittplatser för 30 pers och lyssna på när läraren gick igenom en powerpoint för vad kursen skulle gå ut på och handla om osv. Jag kunde koncentrera mig i kanske 20 min sen blev jag så jävla sur för att dem bakom mig satt och tjafsa med varandra och man såg ingenting på powerpointen men våran läraren la upp den på ett nätverk grejs så vi alla kom åt den så tog upp den på datorn men jag orkade inte ens koncentrera mig på det. Det var roligare och titta på vad Jozzan gjorde på datorn haha :) Dessutom så var det massa strul innan vi ens kunde börja gå igenom powerpointen överhuvudtaget. Men nog om den där förbannade powerpointen och vidare till dagen. Efter att vi hade gått igenom det så blev indelade i grupper eller vi fick dela in oss själva. Jag valde att jobba med Jozzan och Mandapanda, lätt bästa gruppen ever! Och vi fick den spännande drycken vatten. Vi alla jubblade och gick fram till läraren och frågade hur hon hade tänkt när hon ens kom på det ämnet och efter att ha lyssnat på hennes förklaring så var vi positivt inställda igen. ;)
Sedan hade vi mys lunch och när vi kom tillbaka så skulle vi börja arbeta igen och det var ingen som orkade förutom Mandapanda. Fast jag och Jozzan fixade med hennes blogg så länge och vi hade dessutom kommit igång innan lunchen. Det var så himla klockent, Jozzan råkade förstöra sin blogg helt och jag kunde inte sluta garva. Jag satt och as garva i en 10 min minst och hennes reaktion den var oslagbar!
Efter skolan blev det fika för att Nattis hade kommit hem från thailand där hon varit på tok för länge. Som hon har varit saknad.
När jag satt på bussen och bredvid mig så hade jag Jozzan och precis när jag stoppat in hörlurarna så puttar hon till mig och så visar hon sin telefon och där stod det 0706... resten av nummret höll hon för med fingret och hon satt och as garva. Jag kunde absolut inte förstå varför och det gör jag fortfarande inte haha. Min dag var hel knasig men också otroligt klockren. Så helt klart en bra måndag och jag hoppas att din var likadan. :)

Nu måste jag återgå till pluggandet och försöka förstå någonting till slutprovet imorgon.

PUSS

24 januari

Det är galet hur tråkigt man har på söndagar, man kan inte gå och lägga sig när man vill för att man måste orka upp till skolan, och man kan inte göra som man vill bara för att det är skola dagen efter. Dessutom kan dem aldrig visa någon bra söndags film på tven som man kan trösta sig med för att det är söndag, icke! Det är som att dem vill att man ska ha det jätte mega tråkigt på söndagar! Och jag ska sluta gnälla om hur tråkiga söndagar är, men jag gissar på att rätt många håller med mig angående söndagar ändå. ;)
Min söndag kommer i alla fall bestå av
Ansvarsfull alkoholhantering plugg eftersom att jag inte var så aktiv med det igår.
Laga middag till familjen.
Tvätta det som inte blev tvättat igår.
Dessutom ska jag fundera ut vart tusan jag ska ha min praktik någonstans också och det orkar jag verkligen inte tänka på just nu, så det skjuter vi upp i några dagar till tror jag bestämt. :) 
Jag måste även skicka iväg ett mejl till min mentor och tala om vart jag var i fredags eftersom att jag totalt glömde bort att ta ledigt för dagen innan jag stack till tandläkarn. Bra jobbat Jennifer!
Titta man märker verkligen hur jag hatar söndagar, jag kan inte ens skriva om något intressant här ens! :O
Nu blev jag besviken på mig själv och ska gå och gömma mig under täcket med massa ansvarsfull alkoholhanterings papper. Önska mig lycka till med och få in något av det jag ska kunna i huvudet vet jag. :)

PUSS


23 januari

Usch jag är nyvaken okej jag vakna runt tolv men i alla fall. Och jag har mega ont i mitt högra öga, eller inte i men runt om och så har jag ont i mina tår men bara på högerfoten av någon konstig anledning. Inte för att jag tror att det är någon som bryr sig speciellt mycket om detta men jag ville bara att ni skulle veta och tänka lite extra på mig så kanske det går över. ;)
Dagens planer blir nog att;
Duscha, 
Plugga ansvarsfullalkoholhantering
Försöka hinna plocka upp alla kläder som jag har spridit ut över hela golvet i mitt rum.
Notera att jag sa försöka och inte att det var ett måste för dagen. ;)
Men innan jag ska vara så duktig och göra det jag ska, så kommer jag nog göra sånt som jag inte ska, som till exempel titta på tv eftersom att det är så mycket roligare än att både städa och plugga, inte nog med det så ska jag nog tvätta lite grann med. Nu är frågan vad som kommer hinnas med och inte idag och det återstår och se.
Nu blir det frukost och sedan dusch. :)

PUSS

 


22 januari - igen.

Eftersom att jag skrev så tidigt imorse så tänkte jag att jag delar upp dagen i två vilket jag hoppas att ni inte har något emot. :)
Jag kom nyss hem från revyn och det var lika bra i år som det är alla andra år så klart. :)
Det jag skrev om att jag skulle titta på grey's anatomy gick inte riktigt så bra som jag hade hoppas. Jag somnade nästan direkt när jag la ifrån mig datorn. Så jäkla typiskt mig så det inte är sant.
Jag vaknade några gånger under dagen men orkade verkligen inte gå upp så jag somnade om och somnade om igen. Till slut var klockan fyra och jag tänkte att nu banemig måste jag gå upp annars kommer jag vara dö seg hela kvällen. Sagt och gjort jag gick upp, eller jag la mig med datorn i sängen och kollade runt lite på facebook och lite bloggar klockan hann bli kvart i fem innan jag gick ner och gnällde till mamma om att jag var hungrig och ville ha mat.
Till middag fick jag i alla fall hemmagjort pizza och det var mega gott vill jag lova. :) Sedan mitt under middagen så gick en propp så halva huset lyste och halva inte. Men en sån händig pappa som jag har fixade det på några minuter och det är jag glad över för jag har ett element som går på el så det hade blivit skit kallt på mitt rum om han inte hade lyckats fixa det. Guldstjärna till pappa! :)
Sen har jag haft en hel del funderingar på vart tusan jag ska ha min praktik, för i veckan som kommer så ska vi börja prata om praktiken och vart någonstans vi vill vara osv. Och just nu så vet jag inte alls, verkar inte som att speciellt många har koll på vart dem vill vara någonstans heller så jag är ju inte ensam om det. S det är ju en liten lättnad i alla fall.
Blö jag måste städa mitt rum i helgen har jag kommit fram till medans jag har skrivit allt detta. Det är bra och vara kvinna kan man göra flera grejer samtidigt som att komma på en sån grej. ;)
Nu blir det massa film, dock vet jag inte vilken film ännu.

PUSS!


22 januari

Jag överlevde tandläkarn helt utan större skador i alla fall och hon gnällde inte så mycket heller. Helt sjukt! Säkert för att det är fredag. Men det gjorde inte mig något. Däremot höll jag på och börja as garva när hon skulle förklara massa grejer, för hon var jätte pedagogiskt. Använde ord som korallrev, maffiaboss osv. Hon snackade om munnens bakterier och sånt roligt som man inte hört om det 100 gånger om redan.
Sedan medans hon sprang iväg emellan åt så passade jag på och kolla runt lite och så fastnade jag på hennes whiteboard tavla där det stod " Kom ihåg att välja glädje! :)" Och det är ju inte en sån dum idé egentligen när man tänker efter. Kanske var det jag skulle valt häromdagen när jag var så himla arg för allting haha! :) Det är bra och vara efterklok så att säga.
Just nu så sitter större delen av min klass och skriver ansvarsfull alkoholhanterings prov. Jag hoppas att dem lyckas och svara på alla frågorna, meddans jag ligger i sängen och ska kolla på grey's anatomy som började nyss.
Ibland är det bra att behöva åka buss till skolan för dem går så sällan att man hinner sluta innan man hunnit tillbaka till skolan. Eller så är det bara för att jag egentligen slutar 12;40 och nästa buss går inte förren 12;25. Idag är iaf en sån dag och jag älskar't! :) 
Nej nu måste jag kolla på grey's anatomy innan jag missar hela programmet och gosa ner mig under täcket och vänta på att Joakim ska vakna. Vilket han aldrig gör känns det som! Jag ger er en till uppgradering om dagen sen om jag kommer ihåg det dvs. Minnet är bra men kort som alla säger.

PUSS


21 januari

Åh jag hatar verkligen att behöva åka buss till skolan! Så jäkla värdelöst. Jag fick stå och vänta på bussen från klockan sju till kvart i åtta för då kom bussen som går efter den som jag egentligen skulle ta och dessutom inte nog med att jag frös ihjäl nästan, (tur att det inte är - 18 längre iaf!) Så åker min mamma förbi mig utan att tänka på att jag stod vid busshållplatsen. Hur drygt var inte det?! Måttligt irriterad var jag när den andra bussen kom så var nära och gnälla lite på busschaffören men han hade ju ingenting och göra med att min buss som jag skulle ta inte kom, så jag lät bli.
Så bara för att jag missade bussen (eller missade, den kom inte ens!) så missade jag hela matte lektionen och det var inte bra för att vi håller på och repetera inför nationella proven och så. Så jag var arg!
Så när jag kom till skolan så började vi och peppa till religions redovisningen och vi ägde skiten ur alla! Okej inte riktigt men det var inte långt ifrån. ;)
Sedan var det lunch och efter det var det dags för den efterlängtade Ansvarsfulla alkoholhanteringen. Jag trodde jag skulle dö! Vi kollade på två JÄTTE tråkiga filmer och gick igenom det som kommer på provet imorgon men imorgon är jag ledig för att jag ska till tandläkarn hihi. Hon kommer säkert gnälla om att jag borstar tänderna dåligt igen. Gnäll tant ska jag numera kalla min tandläkare, men inte så hon hör. Och apropå tandläkaren så var jag lite osäker på om vilken dag det var jag skulle gå dit, för ibland skriver jag fel i kalendern och det har hänt mer än en gång och dem läste mina tankar för precis då så kom det ett sms som sa tid och plats. Så nu slapp jag oroa mig om att jag skulle gått dit idag istället haha! :)
Och jag blev så irriterad idag när Jozzan sa till mig att man bara kunde få godkänt på inlämningsuppgiften i matten. JAG SOM KÄMPADE FLERA DAGAR MED OCH GÖRA VG OCH MVG UPPGIFTERNA!
Annars idag så har min mamma numera infört en städdag varje torsdag. Det uppskattas inte.
Men det var inte så mycket jag behövde göra idag eftersom att dem var nästan klara när jag kom hem. Ibland är det bra och komma hem halv sex på kvällen. ;)
Kvällens planer blir och sitta framför datorn och kolla över grejerna till ansvarsfull alkoholhanteringen så jag inte behöver tok plugga i helgen för jag ska göra provet på Tisdag. Fast i och för sig så har jag ingenting planerat förutom i morgon så det kanske inte skulle sitta helt fel med och plugga bort hela helgen.

PUSS

20 januari

Det blev inget bloggande varken i Tisdags eller igår. Jag ber om ursäkt för det men i Tisdags så hände det lite andra grejer som tog upp min tid och igår så var mitt internet jätte segt och min dator var dum dessutom så det var ingen bra blanding om jag säger så. Var nära att kasta ut datorn under kvällen för jag blev så jäkla arg över att det inte funkade. Men jag kom på att jag skulle ångra mig ganska ordentligt om jag skulle kastat ut den.
Annars igår så var jag uppe på stan med Jozzan efter skolan och hon tror att jag och Joakim är gifta nu för tiden,för att vi gick och pratade om lite olika saker bland annat om när jag ska bo hos Joakim under praktikperioden i mars till maj. Och så sa hon "Då sätts erat äktenskap på prov!" Fast hon menade förhållande. Knasfia! Inte har jag något minne av något bröllop i alla fall och inte Joakim heller så det var nog en önskedröm från hennes sida tror jag. Även fast hon aldrig någonsin kommer och erkänna det! När vi väl varit på stan så gick vi ner emot bussen och så fick vi och köpte lite dumle kolor. Det var mumsigt! :)
När jag väl kom hem så ställde jag mig och gjorde mat och det blev korvstroganoff med ris. Det gick helt klart hem hos alla i familjen sedan så satte jag mig vid datorn och blev galen på den som jag skrev tidigare i inlägget.
Sedan blev det duschen och jag somnade jätte tidigt, klockan hann inte ens bli halv tolv helt otroligt!

Adrenalinkickar gör en oslagbar!

PUSS

18 januari

Måndag morgon och jag fick ingen sov morgon utan det stod Matte B på schemat. Usch vad tror dem egentligen?! vem orkar läsa matte på en måndag morgon. Förmodligen ingen! 
Jag var även duktig och skrev sms till Joakim i sömnen det lät ungefär såhär; Jag nej det älskling. <3 Och han förstod inte ens vad jag menade. Alla förstår väl vad jag menade med det där. ;)  
Annars så blev det en lugn dag och vi var duktiga och var nere i köket under projektarbetes tiden så vi fick lite rätter lagade. Guldstjärna till oss minsann! Vi var även kvar längre än kökslärarna för dem skulle på personal möte klockan tre i en annan byggnad. Men dem var så snälla och lät oss sitta kvar och göra klart det vi höll på med, kan bero på för att det var våran handledare i projektarbete som var kvar sist i byggnaden men ändå. Så vi satt kvar till strax innan halv fyra innan vi begav oss upp till stan där det blev måndags fika och sånt mys! :) Vi satt även och bläddrade i en VR tidning och så hamnade vi på frågespalten och så var det en rätt intim fråga om killars grejer och så stod det att det var Lovisa, 19 som hade frågat frågan och Lovisa brast ur sig " ALLTSÅ DET ÄR INTE JAG SOM HAR FRÅGAT DET HÄR! " Haha fy tusan vad jag hade roligt åt det! :'D Sedan så missade hon bussen till Tennisen så jag fick vara hennes räddare i nöden och säga vilken buss hon skulle ta.
Jag sov bort hela kvällen för jag var så himla trött och därför blev det inget bloggande. Jag pratade även med Joakim om hur sugen jag blivit på salami på sista tiden så det är sjukt! Han trodde jag rökt hasch och grejer för att jag kände sånt sug och för att jag skrev lite halv underliga saker. Men min pojkvän är för underbarast ändå! <3

PUSS!

17 januari

Jag blev väckt klockan halv ett av att Anton ringde, jag var så trött och råkade klicka bort samtalet. Så slängde iväg ett sms och kollade vad han ville osv. Han undrade om jag ville vara med han och Jozzan en stund. Jag som inte hade något speciellt planerat tog givetvis detta erbjudande, och sa att jag var tvungen och duscha och fixa till mig. När jag var klar så messade jag honom och sa att han kunde komma förbi mig så att vi kunde vänta här tills Jozzan städade klart osv.
När han kom vilket tog ungefär 5 min. Jag hade räknat med en 15 min för jag trodde han var hemma. Men icke han hade varit hos sin kusin under tiden. Så jag blev lite förvånad att han kom över på så kort tid. I alla fall, han skrämde också livet ur min mamma som var ute med hunden och inte såg att han kommit. HAHA! :'D
När Jozzan väl städat klart så åkte vi till henne och vi spenderade dagen med att snacka massa skit, kolla lite bilder från somras osv. Sedan så spelade vi yatzy och jag spöa skiten ur dem. Vinner typ aldrig så jag var nöjd! Men Jozzan ville ha revansch vilket slutade med att jag förlorade. Men man kan inte ha turen på sin sida varje gång. ;)
Sedan så begav vi oss alla hemåt och jag började med middagen direkt när jag kom hem. Totalt misslyckad tyckte jag. Men dem andra tyckte att det blev gott så det är ju alltid något. :)

Kvällens enda plan är att jag ska lägga mig tidigt och tills dess så slår jag väl ihjäl tiden framför datorn eller så skulle jag tro. :)

PUSS

15 och 16 januari

Fredag
Jisses vad skönt att det är fredag som jag har längtat, inte för att veckan varit speciellt långsam på något sätt men i alla fall.
Dagen började med sov morgon, hela en timma, det var gosigt och det behövdes så jag klagade inte.
När jag väl kom till skolan så var klockan halv tio för jag följde med Jozzan till Hemköp så jag hann precis få i mig en kopp te innan matte lektionen började.
Sedan var det ansvarsfull alkoholhantering i 3 timmar, jag trodde jag skulle dö! Hon satt och gick igenom alkohol lagen och alla dess paragrafer. Så jäkla tråkigt och lyssna på.
Just nu sitter jag hemma hos Jozzan och hennes mamma ska bjuda på hemlagade hamburgare. I love it! Kvällen kommer även att spenderas hemma hos henne där det bjuds på film mys och skit snack för hela slanten.

Lördag
Jag och Jozzan vaknade runt halv elva, eller jag vaknade då och hon var redan vaken. Till och med satt upp i sängen. Jag blev lite rädd för jag låg med ryggen mot henne och så direkt när man vänder sig om så fan sitter kvinnan upp! :O
Hon gick upp då och jag låg kvar i kanske 10 min innan jag gick upp för hade så grymt ont i magen så trodde jag skulle dö! Anton som hade varit vaken sen klockan 9 tyckte att det var helt otroligt att vi hade vaknat och satt och kollade på just shoot me på trean så vi gjorde honom sällskap sedan blev det simpsons eftersom att det var han som bestämde vad vi skulle kolla på, alltså det är rätt sjukt ändå. Att nästan varenda kille tycker om simpsons. Jag kollar bara om det verkligen inte går något bättre på teven och jag absolut måste kolla på teve.
Annars idag så har det inte hänt mycket alls.
Kvällen ska jag spendera framför datorn och sedan kanske någon film om det hinns med dvs.

PUSS


14 januari

För en gångs skull så somnade jag innan klockan tre på natten. Det var mega skönt för då var jag inte lika död när jag skulle gå upp klockan halv sex för och duscha. Poäng till mig!
Dessutom är det bara två lektioner idag i och för sig så är dem på 3 timmar var ungefär så det blir ingen tidig dag ändå.
Vi började med ansvarsfull alkoholhantering och där efter blev det lunch och sedan religion. På religionen så har vi blivit indelade i grupper och ska tillaga en förrätt, varmrätt och dessert från judendomen, kristendomen och islam.
Min grupp fick Islam och vi valde och göra lite konstiga maträtter som sambosa till förrätt, (friterade köttfärsknyten) Varmrätten bestod av; kyckling filé, med en helvetes kryddig marinad som jag och Lovisa slängde ihop. Jag trodde aldrig att jag skulle få tillbaka smaklökarna igen efter att jag smakat på den. Jävlar i havet säger jag bara! (Vi gjode den självklart mildare så att den inte blev för stark.) med ris ochmango chutney sås och till dessert blev det kokostryfflar. Det borde ni prova på! Fy tusan vad gott det var :)
Angeliqa ville att vi skulle ha en hel kyckling bara för att vi skulle komma ihåg hur man styckade en kyckling. Men hon ville absolut inte stycka den själv! Utan jag och Lovisa fick göra det. Inte lika uppskattat eftersom att alla andra ville ha vanlig kyckling filé eftersom att det går 100 gånger fortare och tillaga.
Men det blev en mumsig buffé av alla maträtterna. :) 
Jag fick även skjuts av Anton hem också. Det uppskattades!
Kvällen spenderade jag i sängen för hade för ont i magen för att kunna göra något annat, pratade även lite i telefon med Jozzan också. MYS!

PUSS


13 januari

Går dagens spenderades hemma med världens huvudvärk och förkyldningen från helgen. Så det hände inte något intressant med tanke på att jag sov bort hela dagen haha :)

I alla fall, idag så bestämde jag mig för och gå till skolan fast jag egentligen inte orkade alls imorse, kunde inte somna förren klockan var halv fyra - fyra och skulle gå upp klockan halv sex. Men jag orkade upp men jag känner mig som en zombie idag också.
Jag hade även första lektionen med ansvarsfull alkoholhantering och det var rätt intressant ska jag säga er :)
Sedan var det projekt arbete resten av dagen och nu sitter jag och väntar på att info grejen ska börja, och den börjar klockan tre så då tänkte jag att jag skulle slänga in ett inlägg och säga att jag lever osv. ;)
Det var ett himla prat om ifall man skulle gå på den eller inte, för vi har fått vänta en timma och infon är bara en halvtimma men vi alla bestämde oss för och stanna kvar och det betyder att jag är hemma halv sex istället för halv fyra, så det är bäst för den där snubben att han ska snacka om något intressant!

Dagens bästa! Amanda lånade en film av Angeliqa idag, it's a boy girl thing hette den och sen precis när hon skulle gå så säger hon " tack för filmen Ange! " och viftar till med den så hon slängde iväg den. Haha :) Angeliqa blev dock inte lika road som jag blev av händelsen. Fast kan nog bero på tröttheten som jag tyckte att det var roligt och för att det inte var min film.

PUSS!

11 januari

Det satt helt underbart med en studiedag idag ska jag säga er. Men jag sov lite för länge hade tänkt att jag skulle gå upp absolut senast tolv men jag vaknade klockan ett istället men det gjorde inte så mycket ändå eftersom att jag bara skulle plugga till religions provet, vilket jag också har gjort idag utan och skjuta upp någonting på det! Poäng till mig! :)
Annars idag så har jag tvättat lite grann är inte klar ännu men har bara två maskiner kvar så det tar inte hela kvällen. Annars ikväll ska jag nog kolla på tv och ta det lungt precis som jag gjort hela dagen men ändå. :)
Jag tror även att det är imorgon som vi börjar med ansvarsfull alkoholhantering i skolan men är inte helt säker och kan inte dubbel checka heller för det är något tekniskt problem så kommer inte åt schemat. Hum undra vad meningen med den kursen är egentligen. ;)
För övrigt så är det bara 5 månader kvar till studenten varav 2 av dem månaderna har jag praktik! Så det är bara 3 månader i skolan egentligen. Helt sjukt! Jag trodde aldrig att mitt sista år skulle springa iväg såhär fort. Känns som att det var augusti nyss. :O Tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga, hihi. :)

Nej hej och hå nu måste jag plugga igen.
PUSS!

8 - 10 januari

Oj då jag hann visst inte blogga något alls i helgen. Så tar igen det nu. :)

Fredag
Det var en mega lugn fredag. Den började med sovmorgon och skolan började inte fören 10;40 men jag var på skolan 9;15 bara för att det inte gick någon buss som var inne senare tid men det gjorde ingenting för jag passade på och plugga lite projektarbete innan Lovisa kom och så hade jag även sällskap av Jojjo och Madde när dem väl kom från hemköp för att ha köpt frukost. Vilket jag tyckte var onödigt eftersom att det var bara några timmar kvar till lunchen. Men är man hungrig så är man. :)
Annars så hände det inte mycket mer än så i skolan. Inte som jag kommer ihåg nu i alla fall.
Kvällen spenderade jag med och låna Joakims konto till Voddler. MAHA!

Lördag
Jag sov på tok för länge till typ klockan två på eftermiddagen. Så jag var tvungen och sätta igång med matten på en gång och satt med den tills klockan blev fem eller något sånt. Men jag blev också nästan klar med alla uppgifterna och så passade jag även på och städa mitt rum, packa upp från Joakim och byta påslakan i sängen. Så en guldstjärna till mig minsann! :)

Söndag
Eftersom att jag sov så länge igår så säger det sig självt att man inte kan somna runt två på natten för att sen gå upp runt tolv nästa dag och det gjorde jag inte heller utan jag var vaken till klockan fem och sov därför till  klockan halv tre! Usch jag borde skämmas! Så jag var tvungen att sätta mig och plugga på en gång för och göra resten av matte uppgifterna, fast jag löste ingen så gav upp och satte mig och pluggade till religions provet som är på tisdag. Blä vad tråkigt!
Men i morgon är det i alla fall studiedag, skulle ha lekt med Jozzan men hon är fortfarande sjuk så jag får se vad jag hittar på helt enkelt. Ska i alla fall försöka och inte sova så jäkla länge som jag gjort i helgen i alla fall. :)
Nu i kväll ska jag minsann försöka lösa dem där dumma matte uppgifterna och plugga ännu mera religion. Fy tusan vad kul jag ska ha. INTE ALLS DET! :(
Jag ska även fördriva tiden med och sitta på msn meddans jag pluggar så får väl se hur mycket jag får gjort egentligen. men får jag inte mycket gjort så kan jag ju alltid ta igen det i morgon.
Okej jag ska sluta skriva nu!

PUSS!


7 januari

Jag är ovanligt pigg även fast jag somnade halv fyra i natt och gick upp kvart i sex imorse. Helt otroligt! Fast börjar känna mig lite små seg nu hihi.
Tur att det inte var så jätte mega jobbiga lektioner idag ändå, var matten som var jobbigast. Gjorde inte alls mycket. Uh!
Annars är dagens stora händelse att Jozzan har skaffat facebook och hon har varit jätte emot det. Hon är redan en tönt, håller på och uppgraderar sin status hela tiden och sånt och så har det varit massa prat om lovet och vad som hänt osv.
Det var så jäkla klockrent förut. Angeliqa har haft dator trubbel jätte länge så det kom en snubbe hit och kollade på hennes dator och när hon kom tillbaka till grupprummet från att ha träffat honom så sa hon; "Åh den där dator snubben var mega snygg och så var han 19 år. " Sedan så kom han till grupprummet för och fråga henne en sak och alla vi som satt där inne kollade upp från datorerna och iaktog killlen. Killen måste ha känt sig jätte utstirrad. Stackarn!
Nu snart blir det stan och Johanna och Lovisa har ritat på varandra så dem ser ut som katter. Dålig förklaring jag vet, men ni förstår nog hur jag menar. :)

Ikväll så måste jag plugga matte eftersom att jag inte var så aktiv på lektionen och sedan religion också. Vi har ett jätte stort prov på Tisdag. BLÖ! Efter jag har varit duktig och pluggat så ska jag prata med my love och fundera ut en ny blogg design också. :)

PUSS!


6 januari

Jag och Joakim spenderade våran sista dag innan jag åkte hem med och sova lite för länge än vad vi tänkt dvs. halv ett gick jag upp och Joakim gick upp klockan ett. Sedan så myste vi massa och fixade till oss. Vi fick stressa till tåget och det var massa krångel på vägen hem. Dels för att mamma och pappa inte visste att det var idag jag skulle komma hem utan trodde att det var imorgon.
Sedan ännu mera krångel som till exempel som att tåget blev upp emot en halv timma försent så jag missade pendel tåget hem och det uppskattades inte. För då blev det massa krångel om vem som skulle hämta mig osv. Men jag hade tur och fick skjuts hem istället för och sitta två timmar och vänta tills nästa tåg gick och det var bara för att det var röd dag och så. Ibland är det dåligt med röda dagar!
När jag väl kom hem så var klockan runt halv tolv, egentligen skulle jag varit hemma 22;20 så det blev ju som sagt lite ändringar i planeringen.
När jag väl kom hem så åt jag middagen som blev över och det var potatis kroketter och rostas filé om någon nu var intresserad av detta. Gott som tusan var det i alla fall. :)
Sedan umgicks jag lite med mamma och pappa till klockan halv tre på natten, dem ska nämligen inte jobba idag så dem behövde inte stressa med och lägga sig precis.

Du vet inte hur mycket jag saknar dig! <3

PUSS!


5 januari

I morse när jag vaknade, eller det var inte ens i morse för klockan var halv tre på eftermiddagen, då slog det mig att jag och Joakim är verkligen inga höjdare på det här med och gå upp när man ska. Fast det har vi ju aldrig varit heller. Så som ni säkert förstår så har vi inte alls hunnit med mycket mer än att kolla på teve, lagat mat och diskat, men vi har det mysigt ändå. Så då fick vi värsta snille blixten om att vi skulle gå på bio ikväll me n eftersom att vi sov så himla länge och kom på att vi skulle gå på bio så var klockan runt halv sex om inte ännu mera. Men vi satte oss vid datorn och kollade in filmerna som började runt nio. Men det var jätte få platser kvar så vi hade bara fått mupp platser om vi hade gått som och sitta längst fram eller i varsin ände av bio salongen och det är ingenting som vi föredrar. Så nej ingen bio för oss inte! Det får istället bli en mysig hemma kväll med massa mys och puss kalas, precis så som jag vill ha det hihi. :)
Nog om dagen och puss kalas och annat smått och gott, jag funderar även och ge mig på en ny blogg design men vet inte alls hur jag vill ha det, så det tar nog ett tag innan det kommer någon ny blogg design ändå.

Nu blir det 2 and a half men på sexan och sedan någon film, undra om vi kan få Voddler och funka helt och hållet så vi kan titta klart på filmen som vi på började igår. Jag håller tummarna för det i alla fall! :) 

PUSS!

31 december - 4 januari

31 december - nyårsafton.
Nyår spenderades med min man och massa annat folk. Det bjöds på mega god mat hos fam. Bergström och självklart mycket skratt. Efter tolvslaget så blev det lite bubbel och fyrverkerier jag gillar verkligen inte fyrverkerier i alla fall inte och skjuta dem själv, dem låter så förbannat högt! Men det är fint och titta på avstånd och det är ju självklart ett måste på nyår. Så en gång om året kan jag nog stå ut och kolla på fyrverkerier utan och dö. En del personer gjorde snö änglar på det nya sättet dvs. med ansiktet neråt och en del satt och babbla om zebror allt för länge. Vi sov hemma hos Joakims föräldrar och han hade dessutom gått och skaffat sig en fin hicka som aldrig släppte. Men roligt hade vi och det är de som räknas! :)

1 januari
Vi sov nästintill hela dagen eller vi sov hela dagen för vi gick upp när klockan var runt tre på eftermiddagen. Bra jobbat helt klart! :) Joakims mamma tvingade mig och ta någon äckel medicin för min förkylning som jag hade fått. Jag trodde jag skulle dö när jag tog dem. PUH DET VAR DET VÄRSTA JAG ÄTIT! Men Joakim fick ett gott skratt åt mitt ansiktsuttryck i alla fall. Sedan så fixade hans lilla mamma fram frukost till oss och vi fick även middag där också innan vi begav oss hemåt. Det uppskattades för då slapp jag göra mat sen när vi kom hem. :) 

2 - 3 januari
Båda dagarna var vi bara varit hemma eftersom att jag var på för dåligt humör för och göra någonting på grund av mitt halsont och så gnällde jag mest om det också. Vilken gnäll-fia Joakim måste tyckt att jag varit dem här dagarna. Men seriöst jag har aldrig haft så ont i halsen som jag haft nu dem här dagarna som gått. HELT SJUKT! Så vi myste till filmer med massa te. Men det var inte heller helt fel ska jag säga dig för jag hade världens bästa sällskap bredvid. <3

4 januari
Eftersom att mitt halsont har blivit lite bättre så bestämde vi oss för att gå ner till stan och kolla in lite affärer och dessutom så behöver både jag och Joakim tjocktröjor så det var ju ett lysande tillfälle och kolla efter det. Och det roliga var att vi hade bestämt att vi skulle gå upp innan 12, vi kom upp vid halv tre tror jag klockan blev. Jag var så sjukt trött idag och det är jag fortfarande och Joakim är inte den som tar beslutet att nu ska vi gå upp eftersom att han älskar och sova länge. 
När vi väl kom ner till stan så var klockan halv fem och då var jag så himla trött att jag inte orkade kolla efter någon tjocktröja till mig så vi kollade bara till Joakim som inte alls hittade någon tröja i sin smak, sedan så när vi skulle gå hem så hittade jag även den berömda bron med hjärt-räcken som Johanna hade fotat när hon var i Halmstad i somras, jag blev hel fascinerad! (Okej jag överdrev lite nu, men det var kul att jag hittade den i alla fall, tycker jag. Joakim brydde sig inte) Vi handlade även lite onyttigheter på vägen hem också hihi. 
När vi väl kom hem igen så var jag helt slut så vi satte oss och kollade på 2 and a half men och Joakim var så manlig att han tog en öl. När jag satte mig i soffan lät det såhär ; "Åh herregud det stinker ju!" Joakim gav då mig en lektion i att det inte stinker utan doftar. Men oj vad fel han har! :)
Kvällens planer blir nog film, äta onyttigheter och ha puss kalas med Joakim. <3

Nu ska jag gå och göra middag till mig och min man. Det serveras kyckling wok för er som är intresserade. 
Shit det här blir nog världens längsta inlägg tror jag. ;)

PUSS!


RSS 2.0