31 mars och 15 månader.

Idag var verkligen inte min dag. Jag skar mig i båda tummarna och brände mig på under armen, kan man ha mer otur än vad jag haft?! Skulle inte tro det. Aja man kan inte ha tur alla dagar men imorgon är det i alla fall sista dagen på praktiken för den här veckan och det ska bli mega skönt + att det är bara flickor i köket imorrn eftersom att pojkarna skulle iväg och fara över påsken men jag klagar inte över det för kvinnor kan, right? 

I helgen är det ju även påskafton och allt, Vart ska ni hålla hus någonstans? Umgås med nära och kära eller vad är det som är planerat för eran del? :)
Jag ska i alla fall spendera någon dag hos Joakims föräldrar sedan njuta av min lediga tid tillsammans med världens bästa och vi firar även 15 månader idag.
Det lät ungefär såhär för någon sekund sen.
Jag vänder mig till Joakim och frågar; Hur länge har vi varit ihop?
han; Ehhmm.. fjort.. nej femton eller.. ah femton månader!
Var ju tur att han har koll i alla fall. ;)


Nu ska jag svara på era söta kommentarer och sedan blir det mys i soffan. Hoppas att alla har en toppen kväll.

PUSS!














Vilken besvikelse!

Jag hade totalt glömt bort att desperate housewives skulle utgå den här veckan så snacka om att jag blev paff när Joakim skulle byta till femman från det som gick på trean och det inte var något desperate housewives utan CSI istället.
Det lät ungefär såhär när jag upptäckte det;
Jag; VA?! Inget desperate housewives. Just det.. det skulle utgå den här veckan!
Joakim; Ja just det, men vad fan då kunde vi ha kollat på fotbollen från början!
Jag brister ut i mitt ondskefulla skratt! Ibland är man ju för snäll, right? ;)

Annars ikväll så har jag fått en halvtimmes massage där ingick ryggen, baksidan av benen och fötterna. Det var jätte gosigt vill jag lova så dagens guldstjärna går till Joakim. :)
Hoppas alla har en trevlig kväll trots att desperate housewives utgick.

PUSS!


 

30 mars

Dagen har varit helt okej men mitt humör har varit sämst och jag har ingen aning om varför.
Tycker bara att allt känns tråkigt och jobbigt men nog om det, hoppas i alla fall att ni är på bra humör och att ni har varit ute och njutit lite i solen? Jag hann i alla fall med att njuta några minuter i solen emellanåt under dagen.
ÅH! Det slog mig precis att det är desperate housewives och cougar town ikväll, kan ju inte bli bättre avslutning än det på en kväll, eller hur? 
Jag är även sjukt hungrig så jag längtar tills Joakim kommer hem så vi kan börja med middagen och han kommer inte hem förren om 30 min. Men jag överlever nog. :)


Någon mer än jag som ska spendera kvällen med att kolla på desperate housewives och cougar town? Kanske lyxar jag till det med dem där mega goda riskakorna som jag har gått och blivit förälskad i. Okej jag måste seriöst sluta snacka om riskakor. 
Dags att återgå till att svara på resten av era söta kommentarer! :)

PUSS!



















Ica's riskakor = NOM NOM

När jag och Joakim sprang mellan hyllorna på Ica Maxi och letade efter grejer som var jätte svåra att hitta så råkade jag fastnade lite vid hyllan där det riskakorna står och hittade en med sourcream and onion smak och gillar man chipsen med den smaktillsatsen så lär du tycka att även riskakorna med denna smak är jätte god. Det tycker i alla fall både jag och Joakim. Jag tror dock bara att den finns i Ica's sortiment för det var deras egna riskakor så om du är sugen på att prova något nytt så rekommenderar jag dessa riskakor.
Haha jag tror bara det är jag som kan skriva så mycket om riskakor men man måste ju ha talang på något. ;)

Är det ingen som har något tips på hur man  blir av med en uppsvullen mage eller åtminstone minskar svullnaden lite?

PUSS!



29 mars

Shit vad tiden springer iväg, snart är det påsk och snart är det dessutom april. Tiden fram till studenten verkligen springer på, jag som trodde att dem som gick ut förra året överdrev när dem sa att trean bara springer förbi men tusan vad rätt dem hade! Någon mer som känner att dagarna bara springer förbi?
För övrigt har dagen varit bra, lite halv seg men vi fick ett jätte stort påskägg från något företag och det har alla mer eller mindre gått och mumsat ur idag.
Just nu försöker jag komma på vad jag och Joakim ska äta till middag i veckan och det går inge bra alls. Men förhoppningsvis så kommer jag på några maträtter snart, om jag har turen på min sida dvs. hähä.

PS. jag tycker att vi kan hoppa över våren och ta sommaren på en gång och därför är jag så snäll idag att jag bjuder på en somrig bild på mig och min man.

PUSS!


Elvital total repair = tummen upp!

Eftersom att det är söndag så har jag och Joakim lyxade till med att äta upp resterna av våran hemmagjorda sushi som vi gjorde igår, det var gottis! :)
Jag har även lyxat till det med att göra en hårinpackning ikväll också den är verkligen mega bra speciellt om man är i samma sits som mig dvs. har slitet hår, vet inte hur man vill klippa det så man bara låter det fortsätta att växa så jag tipsar er om elvital total repair funkar alldeles utmärkt på mitt hår och vi ska inte snacka om hur lent det blir, hallelujah moment säger jag bara!
Nu ska jag lyxa till det lite yttligare med att äta knäck glass med kolasås och titta på cougar town, någon mer än jag som tycker att det är klockrent? ;)

 Någon mer som provat den? :)

PUSS!


Föräldrarfällan


Jag gjorde ett tappert försök att få upp Joakim men jag lyckades inte och eftersom att jag är så snäll idag så låter jag honom sova vidare och fördriver tiden med att kolla på föräldrarfällan istället. Åh den är så söt att man dör eller jag gör i alla fall. ;)
Och inte nog med det, när jag klickade upp webbläsaren så kollade jag lite snabbt igenom msn sidan som jag har som startsida så ser jag rubriken; Vill du kyssa rob? Med en underrubrik som lyder följande; "Twilight"-stjärnan har förevigats i vax.
Han är ju inte ens snygg! Jag tycker att han ser lite drogad ut på varenda bild som han är med på så förstår inte riktigt vad alla flickor ser hos honom.
Vad är det som är så himla snyggt egentligen?

PUSS!


28 mars

Det är söndag, Joakim sover för fulla muggar och jag har blivit skit kass på att uppgradera bloggen. Jag ska försöka bättra mig men ger er inga garantier hähä.
Helgen har bestått av;
Göra egen sushi, gick iaf 100 gånger bättre än vad jag och Joakim hade förväntat oss.
Köpt vårskor och en längre skjorta.
Vi har även haft fin besök av Cindie.
Med andra ord så har vi bara tagit det lungt och jag har vilat upp mig inför nästa vecka på praktiken.
Jag ska ta och svara på kommentarerna senare idag när Joakim har vaknat så jag kan smattra lite snabbare på tangenterna.

PUSS!

Anna Ankas nya program?!

Jag hajar inte grejen med Anna Ankas nya program som börjar visas på tv3 nu snart, tror att det är den kanalen. Det handlar i alla fall om att hon ska hitta en assistent och jag tycker det är så jäkla överdrivet att göra tv om något sånt, kan dem inte lägga in någon bra film istället för att lägga in något sånt i tv tablån? Det är ju trotsallt vid bästa sändningstid som dem väljer att lägga in såna program.
Är det bara för att hon är mega känd och får då göra ett program om vad som helst?
Jag tycker att det är fel men tv3 tycker väl att det är väldans intressant och se henne hitta en ny assistent eftersom att dem lägger massa pengar på  det.
Och nu när jag ändå är inne på Anna Anka så fattar jag inte att dem har gjort en till säsong av Svenska hollywood fruar i och för sig är det bara något avsnitt kvar men var det verkligen så många som kollade på det så att det skulle komma en till säsong av det?! I guess so. 
Jag kollade typ en gång och stod ut i 5 min innan jag blev för arg för att kunna kolla vidare haha. :)

Fast detta var ju bara något som jag tyckte och alla tycker ju olika men kommer du att kolla på Anna Ankas nya program? Om du ska kolla, varför? :)

PUSS!



22 mars

Puh måndagar är jobbiga ibland, inte nog med att jag har jätte ont i revbenen från Joakims säng, (sover på magen, det ska man inte göra i Joakims säng!)
Sen när jag skulle gå till praktiken imorse så hann jag gå halvvägs innan jag upptäckte att jag inte hade någon tofs med mig, bestämde mig att gå hem och hämta det även fast jag visste att jag skulle komma lite senare än vanligt. När jag väl är på väg till praktiken igen och ska gå över vägen så snubblar jag till på några stenar och höll på att trilla framlänges men fick tillbaka balansen i sista sekund.
Dagen gick bra, det var inte så mycket som skulle göras men jag lyckades bränna mig i alla fall, men det är ju måndag.
PS, Joakim har gått och köpt ett pang pang spel så nu får jag väl spendera kvällarna för mig själv.

Nu ska jag ta och svara på alla kommentarerna som jag fått sedan sist och sedan blir det datorn en stund till innan det blir middagsdags.

PUSS!


18 mars

Jag har snart överlevt första veckan på praktiken. Helt sjukt hur fort dagarna går och hur jäkla trött jag är. Men och andra sidan kan tröttheten ha att göra med att jag är lite små sjuk också.
I alla fall så idag har jag gjort lite smått och gott som mackor, bönbiffar, dagens sallad osv. Fullt upp hela dagen mer eller mindre i alla fall. 
Igår var jag extremt duktig när jag skulle gå bort till praktiken, eftersom att jag börjar klockan 7 varje dag så går jag alltid upp före Joakim men väcker honom alltid när jag ska gå och sen när jag skulle stänga dörren och låsa så råkar jag komma åt ringklockan när jag skulle putta igen dörren. SMIDIG är mitt mellannamn. :) (Tur att han fortfarande va vaken, annars hade han blivit lite små sur på mig)
Kvällen kommer bestå av att Joakim ska kolla på bajs hockeyn och jag kommer väl förmodligen att somna eller så sitter jag och håller för ögonen på Joakim så att han inte ser någonting av hockeyn maha!
Nu ska jag svara på kommentarer, mejl och sedan blir det sängen tills Joakim kommer hem.
Hur var din dag? :)
PUSS!

15 mars

Usch vad jag har blivit dålig på att uppgradera sen jag flyttade in hos Joakim höhö! Nej det har inte med det att göra men jag har helt enkelt inte haft orken till att göra det, men nu är han i skolan så vad tusan, måste ju fördriva tiden med något.
Första dagen på praktiken idag, gick galant!
Fick ett rabatthäfte på en hel del affärer i ett köpcentrum och en och annan pepsi också, kalas fint!
Men det va inte världens lättaste att hitta till restaurangen, utan Joakim och jag åkte upp och ner i en hiss och det var en sån jobbig hiss som man blir illamående av så när jag väl hittade till restaurangen så blev jag mega nervös och jag ville absolut inte gå in, haha tur att ingen såg annan var där än jag och Joakim haha, men efter en hel del pepp från Joakims sida så fick jag lov att gå in och det var absolut ingen där så fick springa runt överallt innan jag hittade någon människa så den nervösa känslan hann försvinna innan jag träffade på någon. ;)
Dessutom fick jag sluta typ 45 min tidigare idag också! :'D
Nu blir det att slöa i soffan tills Joakim kommer hem igen. (jag har överraskat honom med att diska upp vårat berg från igår också, GULDSTJÄRNA TILL MIG! :'D )
PUSS!

12 mars

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men har inte haft tid med bloggen.
Gårdagen bestod av att äta tre rätters till lunch det var gottis och sedan blev det shoppningmys med Lovisa på stan ända till halv sex, vi tog även en snabb fika innan vi skiljdes åt.
Sedan så var jag tvungen att bidra med mitt till torsdagstädningen och det blev jag inte klar med fören halv nio sedan var det duschen och att packa lite grann sedan somnade jag ganska på en gång efter det så hoppas att ni har förståelse med det.
Dagen har bestått av att ha sista dagen i a la carte restaurangen och sedan så hann jag med två bussen eftersom att jag hoppade över vattenkriget i köket, ville inte riskera att få en förstörd telefon eller blöta kläder med mig hem. ;)
Helgens planer är;
Sitta på ett tåg typ hela dagen lång imorrn.
Packa ner det sista.
Firat pappa lite grann.
Städa rummet.
SOVA LÄNGE PÅ SÖNDAG! :'D

Vad är era planer för helgen? Spännande äventyr? i hope so. :)

PUSS!


10 mars

Jag är helt slutkörd och inte ens halva dagen har gått! Slutar absolut senast nio idag, kommer nog ha dött innan dess tror jag bestämt.
Vi ska jobba kväll i a la carten och vi kommer dö hela bunten, känns som att vi inte har koll på någonting överhuvudtaget men förhoppningsvis går det bra. Så nu ska alla hålla tummarna för oss ikväll!
Snart är det dags för betygs samtal i matte b och det känns helt onödigt att gå dit för jag vet redan vad jag kommer få osv. Så vad har han att säga mig?! förmodligen ingenting, jag vill inte höra någon jäkla motivering till varför han har valt att ge mig just det betyget.
Jag svarar på era kommentarer när jag har tid förmodligen blir det efter betygssamtalet eller när jag kommit hem ikväll.

PUSS!


9 mars

Jag har varit sjuk dålig på att uppgradera men skolan tog knäcken på mig igår så somnade på en gång när jag kom hem, vaknade och åt lite middag men sedan sov jag igen. Missade till och med alla bra serier som kommer på måndag men det går väl att ta igen i efterhand hoppas jag.
Som jag skrev i helgen så började vi restaurang påbyggnad igår och tro det eller ej, men vi är också tvugna att göra alla konstiga grejer som dem andra gjorde förra veckan. Man vill nästan inte gå till skolan för att det är så komplicerat och man förstår ingenting om någonting, tur att jag ständigt har Lovisa vid min sida haha. :)

Dagen har bjudit på en jobbig dag i skolan med prepp inför imorgon och det gick ju kalasbra för alla förutom mig som misslyckades med varenda grej jag gjorde eller okej det var en grej men i alla fall. Jag blev besviken på mig själv och så var jag på jätte dåligt humör så gjorde inte saken bättre heller!
Sedan var det hjärt och lung räddning som gällde och det var klockrent för vi fick kolla på en film samtidigt som vi skulle öva på en plastdocka under tiden och hon var jätte övertydlig så blev lite för mycket ibland men helt klart lärorikt!
Just nu så har jag precis kollat på desperate housewives och sitter och mumsar på apelsinchoklad som jag fick av Joakim. MUMS! Han vet vad jag tycker om! :'D <3

Nu ska jag ta tag i alla kommentarerna som jag älskar att läsa. Så jag tackar för dem! :) <3

PUSS!

Jag vill ha vår!

Jag antar att jag inte är ensam om att längta till våren eller sommaren för den delen men det kommer ju ta minst 100 år tills snön har smällt bort. Men det sägs ju att man brukar få en väldigt fin sommar när man har en krafig vinter så vi kan ju hålla tummarna för det, eller? Jag tänker i alla fall göra det och nåde den som klagar i sommar om att det är för varmt.
Jag längtar att få ta fram min fina sommarjacka, sommarkläderna och mina fina converse, ska nog införskaffa mig ett par RÖDA i sommar, vad sägs om det? toppen bra säger jag.
Jag längtar även till att få äta färska jordgubbar igen, det finns verkligen ingenting bättre än det! Jag kommer nog alltid vara svag för jordgubbar.

För mig börjar våren när man kan ha converse skorna igen, sommaren börjar när man ätit första färska jordgubben!


När börjar sommaren/våren för dig?



 


Cholkladbollar + olivglass?!

CHOKLADBOLLAR ÄR GOTT!



Flitigt jag är idag minsann! Blir lite stolt faktiskt :)
Jag har hittills hunnit med att fixa halva att göra listan och dessutom gjort chokladbollar men hälften av bollarna blev utan pärlsocker bara för att det tog slut. Men vad tusan det är ju personligt! :'D  
Så nu har jag något gott att mumsa på ikväll om inte min storebror hinner äta upp alla innan dess dvs. Han har en förmåga att äta upp sånt som jag har bakat. 
Veckan som kommer så börjar vi med restaurang påbyggnad och vi kommer vara i a la carte restaurangen, det var helt sjukt vilka skumma grejer dem gjorde förra veckan, saker som olivglass, fast den rätten var ganska normal om man jämför med dem andra haha. Men jag tycker inte att det känns så lockande att äta olivglass men det kan ju ha att göra med att jag inte tycker om oliver men ändå. OLIVGLASS! :O

Skulle ni vilja beställa in en dessert som heter olivglass med olika grejer till? 

PUSS!


7 mars

Söndag, jag hoppas att ni har lika fint väder som jag har! SOL, LOVE IT! 
Jag vaknade inte så tok sent med tanke på att jag gick och la mig vid halv fyra i natt. Vaknade runt halv tolv för er som är intresserade, sedan dess har jag varit flitig, jag har vikt all tvätt i tvättstugan eftersom att jag inte alls hade någon lust att göra det innan.
och har även fått tillbaka matlusten lite grann för jag kunde äta mer än en halv macka till frukost idag så det är tummen upp! :)
Dagens att göra;
Börja packa ner allt som jag ska ha med mig till Joakim.
Tvätta en maskin tvätt till.
Städa undan alla kläder som ligger på golvet från veckan.

Nu blir det duschen och eftersom att jag kan gå hyfsat okej igen så blir det en promenad med hunden i solen innan jag ska ta tag i min att göra lista! :)

PUSS!

 

 

 

 


6 mars + ny design

Eftersom att jag halkade i trappan när jag kom hem från Jozzan och mosade knät i en av stolparna till räcket och slog huvudet i en annan så har jag inte orkat med att göra så mycket.
Däremot så har jag gjort en ny design till bloggen, får väl se hur länge det tar innan jag tröttnat på den här. ;)
Just nu så går klassikern Notting hill på trean som är på i bakgrunden, skulle tro att den är slut om någon minut men den är rätt söt ändå.
Jag har även tappat matlusten totalt, har bara ätit en sked yoghurt och druckit två glass med vatten idag. Igår blev det bara en macka och sedan gurka och dip hos Jozzan på kvällen och dagen innan det så blev det bara två mackor och sen två bananer i skolan. Inte likt mig som brukar äta ungefär 100 gånger om dagen nästan haha.
Om en vecka så flyttar jag till Joakim i två månader! Toppen bra! :) <3

PUSS!

5 mars

Jag och Jozzan (Bilden är ifrån i sommras.) <3

Friluftsdag och det var bara ute aktiviteter som man hade att välja på. Jag och Lovisa skrev upp oss på listan som inte innebar att man skulle åka skridskor eller skidor, så fick bli bland aktiviteter på vallarna istället, det som ingick i blandningen var; Tipspromenad, olika påståenden inom hälsa, pulkaåkning, pilkastning, dragkamp och äta folie grillad banan med choklad. För att skryta lite så slog vi killarna när dem utmanade oss i dragkamp. Dem ångrade sig lite efteråt när dem förlorat 2 av 3 gånger, den tredje gången tjuvstartade dem.
Jag och Lovisa kicka allas ass i fototävlingen också. :'D SOM SAGT KVINNOR KAN!
När vi slutade så var klockan elva så jag och Lovisa bestämde oss för att gå upp till stan och värma oss på stadshuset.
Sedan skulle vi vänta på David så under tiden som vi väntade på han så var vi på HM och Lovisa handlade två tröjor och hon kom fram till att hon ville ha min garderob för allt hon ville ha, hade jag eller så var det något liknande haha! :'D
Efter en sväng på stan med Lovisa och hennes David så tog jag bussen hem och var hemma i några timmar innan jag åkte hem till Jozzan på fredagsmys! Vi kollade på film och snacka massa skit typ haha! :'D

PUSS!




 

 

 

 

 


4 mars

Jag är mega trött och orkar därför inte skriva så detaljerat om hur dagen har varit men den var helt okej.
Jag och Lovisa var sallad + disk idag och det gick toppen bra, vi är verkligen ett dreamteam som lovisa så fint förklarar vårat samarbete hihi.
Vi hade även möte med våra handledare i projektarbetet eller den ena i alla fall och han var nöjd med det vi gjort, (en kokbok för studenter för er som inte visste) och så pratade vi lite kring det och vad vi tänkt osv.
Kvällen har spenderats framför teven med datorn i högsta hugg och eftersom att jag totalt glömt bort att äta middag idag så ska jag ta och göra någon macka eller slänga in någonting i micron som går snabbt och göra innan det är dags att krypa ner och mysa under täcket!
Snart kommer mamma och pappa hem från Afrika undra om dem köpt något till mig eller om dem köpte fler grejer till Joakim eftersom att han har gått och blivit deras favorit men jag tycker om honom mest av alla ändå! <3
Nu börjar jag känna att hungern kommer smygandes så dags och fixa mat!

PUSS!

3 mars

Det var helt sjukt hur pigg jag var imorse när jag vaknade trots att jag sovit så lite under natten. Tror jag somnade vid halv två två och vaknade klar vaken klockan fem. Så fick tvinga mig själv att somna om och vaknar 20 över fem istället. Det slutade med att jag gick upp 10 min senare för ville inte riskera att man lyckas somna om och så är man tröttare än någonsin. Då blir man istället jätte irriterad över att man inte gick upp på en gång när man väl hade chansen eller jag blir i alla fall det, hoppas jag inte är ensam om det.
Dagen har i övrigt bjudit på både trevliga överraskningar såsom mindre trevliga överraskningar. Jag berättar den roliga och det är att vi slapp hjärt och lung räddningen eftersom att det var ett flertal som saknades i klassen och om vi skulle väntat på dem skulle vi inte fått sluta förren runt fem halv sex och det känns inte speciellt lockande. Så jag är glad och lycklig över det.
Jag känner att detta kommer bli mega tråkigt för er att läsa så jag avslutar här och kanske om ni håller tummarna riktigt hårt så får ni en uppgradering ikväll.
Just det, bussen går om 50 min det gillas extremt mycket! INTE ALLS JAG VILL HEM NU!

PUSS!

2 mars

Helt sjukt, lovet är över och det sprang på tok för fort iväg och Joakim har åkt hem. Puh saknar honom redan.
Jag har blivit mega förkyld under dagen, hade världens hosta imorse så Joakim höll på och bli galen på mig för att jag satt och hosta hela vägen som han körde mig till skolan haha samtidigt som jag blev galen på att hans gps aldrig ville fastna i framrutan. Den hatar nog mig för varje gång jag fick fast den så satt den fast i kanske 1 min innan den trilla på golvet men när Joakim försökte så satt den minsann kvar. Kanske har och göra med hans manliga teknik, vem vet?!
Annars idag så har jag teamat med Lovisa och vi gjorde dagens rätt i matsalen. Helt okej förutom att när vi skulle stuva potatis så koka allting över så var typ mjölk över hela köket haha! Årets kock nästa?! Knappast!
Lovisa påminnde mig även om att desperate housewives började ikväll vilket jag totalt hade glömt bort, så nu längtar jag tills klockan blir nio så man får den spännande fortsättningen hihi.
Nu måste jag nog ta och göra lite mat innan min mage börjar skrika allt för mycket.

PUSS!

RSS 2.0